"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #8341 |
| ask; sari lacivert... |
gazeteden alintidir; LABMORGHINI Başkanı ve CEO’su Stephan Winkelmann, ABD’de başlayıp tüm dünyaya yayılan finansal kriz hakkında İstanbul Autoshow’da açıklamalar yaptı. Geçen hafta Paris’te açılan Otomobil Fuarı’na katılan ve fuar bitmeden hemen İstanbul’a gelen Winkelmann, Türkiye’nin kendileri için Avrupa ve Asya arasında bir köprü olduğunu belirterek, Türkiye’de tüm yaşananlara rağmen yılda 20 adetlik potansiyel olduğunu söyledi. Türkiye’de kısa süre içinde büyük bir sıçrama yaptıklarına değinen Winkelmann, "2009 yılı sonuna kadar satışımız 20 adeti geçer. Şu ana kadar 8 adet satış gerçekleştirdik" dedi. Global krizin Lamborghini’nin satışlarını etkilemediği söyleyen Winkelmann, şöyle konuştu: "İlk 8 ayda tüm dünyada geçen yıla göre yüzde 5 büyüme kaydettik. Biz üretimizi talebin altında tuttuğumuz için krizlerden çok daha az etkileniyoruz. ABD bizim en büyük pazarımız." _8 lambo fuardami satildi? bilgisi olan varmi?
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() |
| | |
| | #8342 |
| Senior Member |
siyah clio V6.. slalom yaparak gidiyodu plakasını göremedim bile.. |
| | |
| | #8343 |
| aT_hIrsIzI™ |
bordo diablo @mudanya 34 plakaydı harika bir aletti
__________________ |
| | |
| | #8344 |
| Eski Member |
Yeni Clio RS alan hiç olmadımı yahu hiç gözükmüyor çıkalı 1 yılı geçti |
| | |
| | #8345 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-05-2006
|
CPK plakalı bir maybach tan bahsedilmiş ...CPK plaka bir tane de Bently flying spur var ..lacivert yada siyah renk ..adam holding patronu galiba sırasıyla alıo süpre lüxleri F1 lambalı kırmızı ferrariler VRN plakalı siyah f430 dan özenipte taktırdılar..yani tamamen özentilik ..tabiki kişsiel düşüncem 8 Lamborghini fuarda satılmadı ..2008 yılı toplams atış adedir ..ha belki 2 yada 3 tanesini fuardaki araçlardan satmış olabilirler ki ..emin deilim ama KRD murci yi fuara getirmişler..yani ona benzettim ben...ayrıca 4 adet Lp560 geldi türkiyeye.... Fermas ta ise herhangi bir hareket yok ..en son getirdikleri gök mavisi spdier e MZL plaka taktılar..jantları değiştirmişler ama ..krom kaplı bişey takmışlar.. Ha bu arada....Doğuş a dışarıdan Veyron getireceğini söyleyen..ve parasıyla herşeyi satın alabielcek olan birisi var deniliyordu ya....o da bu siteye üyedir....resimlerini buraya eklediğinde göreceğiz hepberaber Sağlıcakla kalın ..iyi geceler |
| | |
| | #8346 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-11-2004 Yaş: 26
|
F1 lambalarını ilk VRN yapmiş diyorsunda hocam hiç gazladiğini göremedim ilk o yapti diye başkası yapmasınmı ,bende yapicam mesela ![]() hem ayni civar sakinleri arkadaşlar.
__________________ |
| | |
| | #8347 | |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
| Alıntı:
Şunu biraz açarmısın..?
__________________ Kingdom of drift | |
| | |
| | #8348 |
| 34 UUR 87 Kayıt Tarihi: 07-07-2005 Yaş: 21
|
sarı diablo şamnu otomotivde gallardonun yanında duruyo... 06 plaka.... baba oğul gibiler... bide murci olsa yanlarında büyük abi gibi |
| | |
| | #8349 |
| C-A-M-A-R-O Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
| ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arabası, enzo, ferrari, lambo, lamborghini, özel, porsche, türkiyenin, zonda |
| Konu Seçenekleri | |
|
|