"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #7991 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #7992 |
| Name : Erhan |
bide böyle birşey var. Royal motorsun ilanı, Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası |
| | |
| | #7993 | |
| Senior Member | Alıntı:
| |
| | |
| | #7994 |
| X5 3.0sd | http://www.sahibinden.com/search.php?&b[s]=65725&b[page]=2&b[sort_field]=date_activated&b[sort_order]=desc&c=&sKlasik=1&b[page]=1 herifin biri royal motors kullanıcı adıyla fake ilanlar ekliyo galiba 103 tane ilan eklemiş RS6 avant bile var resimler hep fake bi kaç tane gerçek ilan var ama kalanı sallama Fer-Mas ın arabalarını bile eklemiş kimse işi bilen biri..
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #7995 | |
| Senior Member | Alıntı:
Yok Furkan ya, bununki paralı üyelik ve 2005'den beridir üye. Siparişe göre getiriyor olabilir o araçları.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #7996 |
| X5 3.0sd |
haklı olabilirsinde eriş ben o ziyanın yalancısıyım nerdeyse doğru ilan yok tamam şiparişle araba getiriyo olabilir ama bu fake ilan vermesini gerektirmez bu da üyeliğin profili ne olumlu nede olumsuz yorum var Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası royalmotors Ad irm Soyad otomotiv ticltdşti Telefon (Ev) +90-216- Telefon (İş) +90-212-3516767 Telefon (Cep) +90-532-2620304 bunlarda üyelik bilgileri gerçekten royal motors yapıyosa bile hiç yakışmamış yani bence kolpa bugatti ilanları falan veren bi adam vardı bunun ondan ne farkı var
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #7997 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-12-2005 Şehir: Afyonkarahisar Yaş: 27 Otomobil: 08 Passat Tsi, 08 Astra cdti sedan
| ![]() ![]() |
| | |
| | #7998 |
| Name : Erhan |
yani zaten kim bugattiyi sahibinden de ararki? Yani ilanları ekliyo olmaları bizdeki gibi forumlarda konuşulup ücretsiz reklam vermesi bence. Yoksa LP640 alıcak olsam giripte royal motors kullanıcısına pozitif değerlendirmeyle uğraşmam. Siparişe göre getiriyolar bencede arkadaşın dediği gibi. Muhtemelen yurtdışı contactlarının elinde bunlar var isteyen olursa hemen getiririz demek için. uff ne uzun almatmışım |
| | |
| | #7999 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Kendi çekimleriniz kısmına ekledim ama arşive katkı olması açısından buraya da eklemek istedim iyi seyirler... ![]()
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| | #8000 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
çaldım eline sağlık
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arabası, enzo, ferrari, lambo, lamborghini, özel, porsche, türkiyenin, zonda |
| Konu Seçenekleri | |
|
|