Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Genel Otomobil Konuları / Sohbet

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 26-07-2008, 00:34   #7581
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi fq340 Mesajı Göster
Esas evlendikten sonra lazim oluyo ole araba, evden hizlica uzaklasabilmek icin
ahahahaa!

yanlız allah korusun alkolün üstüne o araba ..direkte yada ağaçta patlarr

Ferrari_N-zo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-07-2008, 02:40   #7582
TwilighT

twilight - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

997 Carrera, Carrera S, Carrera 4S, Turbo bunların ilanlarında artış var ve fiyat 5-10 bin € daha düştü, yeni kasa daha gelmedi ama geldiğinde daha da düşer korkusuyla satıyorlar herhalde.

O siyah Gallardo ilanı uzun süredir var, nerdeyse 2 senedir hep görüyorum, ben de inceledim aracı ama tam test etmeden problemi var mı yok mu bilemem. Bir sorunu var herhalde yoksa şimdiye çoktan satılırdı. En iyisi ssmotors adlı üyeye sormak sanırım kendisi galeride çalışan bir yetkili.

Bir de ne zaman Gallardo'dan bahsedilse hemen o şahsın aracından yola çıkılarak o araba patlak bu araba patlak falan deniyor ama aslında kimse kazalı mı yoksa ne gibi bir sorunu olduğunu bilmiyor. Benim bildiğim kazalı yok, sorunlu birkaç tane var ama artık serviste her türlü sorunu gideriyorlar. Tabi almayı düşünen kesinlikle ince eleyip sık dokumalı çünkü malum servis ücretleri yedek parçaları pahalı bu araçların.

Mesajı son düzenleyen twilight : 26-07-2008 - 02:49
twilight Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-07-2008, 02:54   #7583
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi twilight Mesajı Göster
997 Carrera, Carrera S, Carrera 4S, Turbo bunların ilanlarında artış var ve fiyat 5-10 bin € daha düştü, yeni kasa daha gelmedi ama geldiğinde daha da düşer korkusuyla satıyorlar herhalde.

O siyah Gallardo ilanı uzun süredir var, nerdeyse 2 senedir hep görüyorum, ben de inceledim aracı ama tam test etmeden problemi var mı yok mu bilemem. Bir sorunu var herhalde yoksa şimdiye çoktan satılırdı. En iyisi ssmotors adlı üyeye sormak sanırım kendisi galeride çalışan bir yetkili.

Bir de ne zaman Gallardo'dan bahsedilse hemen o şahsın aracından yola çıkılarak o araba patlak bu araba patlak falan deniyor ama aslında kimse kazalı mı yoksa ne gibi bir sorunu olduğunu bilmiyor. Benim bildiğim kazalı yok, sorunlu birkaç tane var ama artık serviste her türlü sorunu gideriyorlar. Tabi almayı düşünen kesinlikle ince eleyip sık dokumalı çünkü malum servis ücretleri yedek parçaları pahalı bu araçların.
bende ısrarla neden "o şahsın" şeklinde bi ibare kullandığınızı anlayamıyorum...

açıklayayım ...araç bagajına su geçiriyor...farları sürekli buhar oluyor....çok kısa sürede motor problemleri çıkıyor..ayrıca 5-6 el değiştirdi ..İzmir'e felan gitti geldi...vs vs vs

Ferrari_N-zo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-07-2008, 03:19   #7584
TwilighT

twilight - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Ferrari_N-zo Mesajı Göster
bende ısrarla neden "o şahsın" şeklinde bi ibare kullandığınızı anlayamıyorum...

açıklayayım ...araç bagajına su geçiriyor...farları sürekli buhar oluyor....çok kısa sürede motor problemleri çıkıyor..ayrıca 5-6 el değiştirdi ..İzmir'e felan gitti geldi...vs vs vs
Neden mi? Çünkü bu şahış kim? Ünlü birisi mi hayır? Sanatçı - iş adamı ya da ismi herkes tarafından bilinen biri mi hayır? İnsanların babasının varlıklı ya da tanınan biri olması çocuklarını da ünlü yapabilir ama babasını da tanımıyoruz, hangi holdingin sahibi acaba ya da hangi sanatçı? Öyle bile olsa genelde efendi ve ağırbaşlılarını tanıdım, millete seni cüzdanımla satın alırım üstüne avukat ordumu yollarım gibi kendini küçük düşürücü laflar söylemez, fake Bugatti Veyron ilanları koyup sonra oh milletle nasıl dalga geçtim diye kendi kendini tatmin etmez..

Ha eğer şu forumda elde ettiği ufacık ünün bile kaybolmasından korkuyorsa eyvallah bundan sonra İsmi ile hitap ederiz biz de!

Bagajına su geçiriyorsa gidersin servise bakarlar yapılır.
Farlar buhar yapıyorsa bu da halledilir, ne var en fazla komple değiştirirsin.
5-6 el değiştirmiştir çünkü alan kimse arızasını tamir ettirmektense bir an önce satayım kurtulayım demiştir zaten konuştuğum galerici (Se-Ba) de bunu teyit etti, satılır satılmaz geri geliyor dedi yani servise falan gitmemiş.
Eğer ilgilenen kişi olursa servisten tanıdıklarıma sorup tam bilgi de alabilirim.

Kısa sürede ne gibi motor problemi çıkartabilir ki? Mutlaka yapılabilecek birşeydir, motorun tamamı bozulsa zaten yürümez, gri Gallardo'lardan birinde olduğu gibi komple yenilenir.Bu arada dünyada satılan 7000 üzerinde Gallardo'dan yanlızca birkaç tanesinin motoru değişmiş yani öyle genel bir problem yok. Bu araçlarda tek masraf çıkarabilecek şey baskı balata ama onun da yeni versiyonlar çok daha uzun süre dayanıyor artık. Atıyorum 15-20bin km yapacaksınız ve 3-5bin € masraf, 2-3 senede bir bu kadar masraf çok doğal, en azından değiştirme zamanı geldiğinde Ferrari gibi 1-2 ay sonraya gün almıyorsunuz servisten, hemen değiştirilip aracınızı kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Bir not daha Lamborghini başka bir yerden aldığınız parçaları da takıyor serviste ama Ferrari değil. Örneğin baskı balatayı internetten 2-3 bin $ alıp taktırabilirsiniz ama Doğuş'tan almaya kalkarsanız en az 2 katı. http://www.lamborghiniparts.net/shop...de4a8106b8fb43 2-3 sene dayanır dedim ama bir gece de de bitebiliyor eğerki aracınızı valelere teslim ederseniz ve üstüne üstlük aracı geri geri yokuş yukarı çıkartmaya çalışırsa. Ferrari ve Gallardo'daki e-gear- F1 vitesler yokuş konusunda malesef hassaslar.

Normal olarak forumdaki kişilerin yazdıklarını doğru biliyor bu araçlara meraklı insanlar, ben de arkadaşımla araştırırken bu foruma da baktım fakat en doğrususunu servistekiler biliyor emin olun. Galericiler, araçların eski sahipleri bunlardan da bilgi alın ama mutlaka bir bilene danışın. O araç 190bin € ya düşmüş fiyat çok iyi bence, şöyle yapılabilir SS motorsla anlaşılır, servise götürülür ve ilk bakımda ne masraf çıkarsa hepsini ya da yarısını galeri üstlenir o zaman bence bu araç alınıp çok rahat kullanılabilir üstelik neredeyse 0 fiyatının yarısına!

Mesajı son düzenleyen twilight : 26-07-2008 - 03:35
twilight Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-07-2008, 16:56   #7585
Senior Member

F€RH@_T5 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: "09 red lancer
orjinal c63 amg

alıntıdır.

F€RH@_T5 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-07-2008, 17:05   #7586
w124..Profesyonel Yaya

qurshot02 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Ikarus 260
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun

Eski 26-07-2008, 17:19   #7587
Senior Member

garage_34 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: (şimdilik) yok
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Ferrari_N-zo Mesajı Göster
siyah olanı sanırım aracı ..yani patlak olan gallardo
diğeri ise Çağhan'ın aracı namı diğer VCY1982..o araç ta biliyorsunuz MY05 ten MY07 ye geçiş yapıldı ..yani normal bir gallardo değil
Orkun'un gallardosu da satıldı ..ve şimdi alan kişi gene satıyor 220.000 euro ya ..yani sağlam araçlarda fazla bir fark yok..
hayır... siyah olan AZ 6666 değil... onun koltukları beyaz deri

Eski 26-07-2008, 20:02   #7588
Senior Member

wurucuteam - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Bakırköy sahil yolunda 2-3 kere, SL gördüm,arap plakaydı sanırım gri,sesi o biçimdi..

Eski 27-07-2008, 00:00   #7589
Lambo-Power

scorpio19 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

bahsettiğim sl 63 ...tr plakadan alıntı yapıyorum..fotoğrafı çeken arkadaşa teşekkur ederim...

http://i41.servimg.com/u/f41/12/71/80/83/img00113.jpg

scorpio19 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-07-2008, 00:12   #7590
X5 3.0sd

efc988 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: corsa C
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
kırmızı C63ü trafiktede çekmişlerdi zannedersem

yanlı SL güzelmiş nerenin otoparkı acaba ??

Bookmarks

Etiketler
arabası, enzo, ferrari, lambo, lamborghini, özel, porsche, türkiyenin, zonda

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları