"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #7541 | |
| aT_hIrsIzI™ | Alıntı:
![]() bu araç üretime geçmişmiydi?
__________________ | |
| | |
| | #7542 | |
| nuriQocca | Alıntı:
hemdeen fazLa exotic görüLen yokuş oLabiLir bu
__________________ | |
| | |
| | #7543 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-05-2006
|
MarcelloGandini ;; ben birkaç soru sormak istiyorum...ancak lütfen beni yanlış anlama ... ![]() şimdi senin hiç ferrarisi lamborginisi olan arkadaşın oldu mu??? yada bir kullanıcı ile konuştun mu?? ikinci sorum ise şu ...yolda duurp dururken adamın teki gelip Paganinin aynasına çarpıp kırsa ya da birisi gelip camını silmeye kalksa sen sildirmeyince de sileceğini kırıp kaçsa yada şöyle diyelim kırmızıda duruyorsun " anam o da ne lan ben bunu gazetede gördüm bu araba 8423840923842930842903482 milyon dolarmış " derken dalıp gitse de sana çarpsa ..ne hisedersiin??? |
| | |
| | #7544 |
| aT_hIrsIzI™ |
beyler o araçlarla neden trafiğe girdiniz onu anlamıyorum sizin çok paranız var nasıl olsa jiplerinizle falan girin trafiğe piyasa yapmaya gerek yok o araçlarla
__________________ |
| | |
| | #7545 |
| Midnight Militia |
Gözden kaçan diğer bir durumda ülkedeki acaip vergilerden dolayı bu exotic lerin çoğunun 1 milyonluk arabaya +1.5 milyon vergi vermemek için plakasız durumda yani kaçak bulunmasıdır. Youtube dan videoların, internetten resimlerin sildirilmesinin nedenide bundan başka bir şey değildir. O nedenle trafikte görülmemeleri doğaldır.
__________________ |
| | |
| | #7546 | ||||||
| Born in Sant' Agata Kayıt Tarihi: 24-01-2006
| Alıntı:
diye onun için açıklama gereği duydum. anlatmak istediğim bu değil zaten hiçbir mesajımda daily drive diye bi laf etmedim bile yani ![]() 3-1 milyon doları olan adam çok rahat ferrari alır lafım yok diyorum ya €90bin ya ferrari var onu almak çok zor bişey değil onu biliyorum.almak mantıksız bence o ayrı fikir görüş meselesi. 4-öyle muammele yapmadım be abi saçmalama.ama ben bu foruma ne zaman yazsam hep herkes bi lafı iyi yere oturtayımcı oluyo onun için fazla yazmıyorum. ha yamamın sebebi ne?gerçekten bunu dier ülkelerde gözlemleyince ve bizimde ülkemizde potansiyel olunca sorma ve tartışma gereği duydum.bencede artofrally nin dediği gibi arabalardan çok insanların hayatları yaşamı vs tartışılıyo bu çok yanlış. Türkiye de potansiyel var kardeşim.Almak istemeyen yok belki o ayrı. Ben zaten demedim yollarda devamlı enzo zonda vs görelim diye. ama bir CGT nin porsche nin en çok olduğu bi ülkede illaki 5 ten fazla olması lazımdı diyede düşünüyorum. Alıntı:
bu arabaları kaldırıcak çok iyi adamlar var görgülü lafını hareketlerini bilen.Ve alabilecek çok kişi var.sayıları 100-1000 deil onu kastediyorum. son dediğin kısma katılıyorum arabası iyi olanın bütün seceresi araştırılıyo buda çok yanlış zenginin malı züğürdün çenesi misali... Alıntı:
ama gallardo-f430 falan haftasonu arabası öyle hani tak diye hergün binemezsin.onu geçtim lp640 çok çok daha özel bi araba yollara çıkmak için 2 haftada 1 mi çıkarsın ne yaparsın o ayrı. Alıntı:
olayın en bok yanından düşünüp konuyu çürütmek çok saçma yani. Alıntı:
Türkiye de belki oturup ülkeye "Countach" nasıl sokarım diye uğraşan tek adamımdır.Oturup bi ton hesaplamasını yapıp,servisini vs. araştırıp almak isteyen ve babalar gibide TR yazan plakayı yapıştırmayı planlıyan bi adamım. Geçen seneydi olmadı durumlar uymadı vs. alamadım.İyikide alamamışım yaşım daha çok genç öyle bi arabayı ancak kolleksyonum alırsa alırım şuanki aklımla. Bunda yanlış anlaşılcak bişey yok merak etme.Bu forumda beni gerçekten tanıyan 2-3 kişi vardır onlarda kim olduğumu bilir zaten. lambosu olan tanıdığım var.lambonun bana ıncığını bıncığını en küçük vidasına kadar öğretende mükemmel bi tanıdığım var.iyisini kötüsünü avantajını dezavantajını sanırım biçok kişiden iyi biliyorumdur.mesela bu bi örnekti ferrariyide iyi bilirim lamboyuda porscheyide. deneyimli adamlar zaten bana yol gösteriyo açıklıyo neler yapmam gerektiğini. spor arabaya çok hevesli olduğum için ve almak istediğim için eğrisini doğrusunu oturup çok iyi hesaplıyorum gerek yok yani "biliyomusun,tahmin edebiliyomusun" tarzı anlamlara. 2.olarak siz olayı nedense "Türkiye" versyona çevirdiniz.Olamazmı abi yurtdışında zondanın aynasını götüren.Ben zaten demedim zondayı alsın yol üzerine park etsin (ki sen ben bile yol üzerine park etmiyoruz artık sende biliyosun) olan olur her türlü.Türkiye burası şöyle yaparlar böyle yaparlar çizerler aynayı götürüler demek çok çok yanlış. Enzo varmış geçen sene çok muhabbeti geçti ben şaşırmadım.Olabilir çünkü imkansız değil bizim ülkemizde hatta normal bişey yani. Alıntı:
ben demiyorum zaten exotic dolsun hergün görelim diye.spor arabası olan adam zaten sürekli kullanmıyoki her zaman görelim bunları. MARLON un tespiti doğru mesela.alan çok kişi vardır heralde bu tarz.biri koymuştu hatta koenigsegg fotosu 2 tane yan yana.
__________________ Fix It Again Tony | ||||||
| | |
| | #7547 |
| Born in Sant' Agata Kayıt Tarihi: 24-01-2006
| kesinlikle
__________________ Fix It Again Tony |
| | |
| | #7548 |
| FRKN Kayıt Tarihi: 15-01-2008 Şehir: istanbull Otomobil: honda civic,vw touran
| beyaz dı yabancı plaka kız arkadaşımı bırakıp arabaya baktım!!!gece nasıl parlıyodu o öle ya
__________________ FRKN TKFDN |
| | |
| | #7549 | |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
| Alıntı:
__________________ Kingdom of drift | |
| | |
| | #7550 | |
| Midnight Militia | Alıntı:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arabası, enzo, ferrari, lambo, lamborghini, özel, porsche, türkiyenin, zonda |
| Konu Seçenekleri | |
|
|