"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| One in a million Kayıt Tarihi: 14-09-2004 Yaş: 36
| Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
Burada yazılı araçların dışında birkaç tane 850i gördüm, beyaz, siyah, gri renkli. Lotus Esprit gördüm mavi. Bu araçlar İzmir'de. 34 plakalı bukalemun boyalı Lambo Diablo VT görmüştüm İzmir'de. Ferrari 308GTO vardı izmir'de. F355 Berlinetta -kırmızı- satılıyordu İzmir'de. Ayrıca kırmızı 34 TC plakalı ( bir ara bu forumda tartışılan ) Spectre vardı İzmir'de. Cayenne ve Carrera4, 4S artık zaten ayağa düştü, her yerde görmek mümkün. İzmir'de de var. Galiba Bakioğlu Holding sahiplerinin oğlunda da GT3 varmış. Bilmiyorum, arkadaşımın doğrucusuyum. CL55AMG, E55AMG, S55AMG de gördüm birkaç tane İstanbul'da. ( Bunlar sayılmaz herhalde )Sadece birşeyi merak ediyorum, doğu'da evlerin bahçesinde veya garajında lambolar, porsche'lar olduğu söylenmişti bir arkadaşımız tarafından. Açıkçası pek inanamadım. Zira hem askerliğimi o tarafta yaptım, hem de işim gereği bir süre bulundum orada. Evlerinin garajına bir tır üstünde gelmiş olabilir ancak asla oralarda bu araçları kullanabilecekleri yol yok. Şırnak'tan Diyarbakır'a, Batman'dan Ağrı'ya kadar pekçok yerde bulundum. Alışveriş karşılığı olarak alınmış, garajlarda yine sermaye amaçlı tutuluyor olabilir, itirazım yok ama kullanılıyor derlerse ben şahsen inanamam. |
| | |
| | #62 | |
| loading..... Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 27
| Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
__________________ SSB 19 | |
| | |
| | #63 |
| bg | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
fuardan once vardi o Carrera GT. Galiba 2'den fazla var. Son duydum Cengiz ailesi SLR sipari$i vermi$.
|
| | |
| | #64 |
| KANKA | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
ha deyince insanın aklına gelmez ama ilk aklıma gelen lamborgini oluyor...
__________________ ![]() |E39M5| |E46330| |
| | |
| | #65 | |
| loading..... Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 27
| Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
)sonraki en son durumu bilmiyorum ve sesini duymak istiyorum
__________________ SSB 19 | |
| | |
| | #66 |
| bg | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
beyler, buraya bi goz attin...ben kucuk dilimi yutum porfoy'u gorunce... boyle bi ta$$aklik yok! http://www.carpoint.com.tr/portfoy.asp |
| | |
| | #67 |
| 6-0 :) Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 21
çok var böyle parayı verdikten sonra herkes getiriyo
__________________ ATAM İZNİNDEYİZ BİZDE SENİN GİBİ FENERBAHÇELİYİZ |
| | |
| | #68 |
| Deli Deliden imam ölüden. Kayıt Tarihi: 25-06-2005 Yaş: 27
o bukelamun lambo en son erdal acardaydı çok gezmişdik kullanması çok zor ama trafikde 2 ye atamıosun zaten debriyaj falan baya sert lotus esprit v8 gt var 2 tane hatta o bitanesinin peşindeyim işallah alç** .) onun haricinden maçkada bi hatunda kırmısı nsx gördüm aklım çıkmıştı taşkışla otelimi ne var ordan çıkmıştı ablam
|
| | |
| | #69 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
McLaren F1 ben gözümle gördüm. Ama TR plaka değildi. Lotus Elise gördüm cadde'de bir önceki kasa. BMW L7'de birden fazla olmalı diye tahmin ediyorum. |
| | |
| | #70 | |
| bg | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arabası, enzo, ferrari, lambo, lamborghini, özel, porsche, türkiyenin, zonda |
| Konu Seçenekleri | |
|
|