www.modifiyem.com | |
| |||||||
Türkiye'nin en "özel" arabası...Genel Otomobil Konuları / Sohbet icinde Türkiye'nin en "özel" arabası... konusu , Maya Residence'in garajda daha ne arabalar var Berkcim... Özellikle misafir otoparkını tavsiye ederim, günlük çıkarmadıkları araçlarını oraya koyuyor site sakinleri Normal otopark'ta çok sağlam baya gezdik... Eesim falan da çekmiştim ... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #505 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
Maya Residence'in garajda daha ne arabalar var Berkcim... Özellikle misafir otoparkını tavsiye ederim, günlük çıkarmadıkları araçlarını oraya koyuyor site sakinleri ![]() Normal otopark'ta çok sağlam baya gezdik... Eesim falan da çekmiştim benim ufaklığı bir 911 ve bir Maserati arasına koyup Bulursam koyiyim...
__________________ Team VW |
| | |
| | #506 |
| Over 330km/h Kayıt Tarihi: 09-06-2006
Ya aslında çok iyi bir adammış ,tanışma fırsatı bulamadım ama mesleği armatör bir çok gemisi var ve hepsini tuzlada yaptırıyor. Ya aslında bir tane contiyi TR plaka yaptırdıydı diye hatırlıorum. Ya aslında öyle evet bizim vergilerle bir araç parası vergiye gidio |
| | |
| | #507 |
Hepsi TR plakalı fakat bildiğiniz gibi yabancı uyruklu kişiler vergilerin çoğundan muaf oluyorlar...
| | |
| | #508 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
Cem Yılmaz'ın Enzo alma muhabbetine gülesim geliyor. Adam kazandığı bütün parayı Enzo'ya mı yatıracak? Ferrari böyle birşeye izin verir mi? Dünyanın belli başlı holdinglerinin sahipleri alamıyor bu arabayı.. Enzo'yu kimse alamaz Ferrari kime isterse ona satar. Ferrari de 1. elden Cem Yılmaz'a Enzo falan satmaz ancak kaçak göçek yollarla 2. el getirtirler kullandırtırlar. Azeri işadamının iyi kötü olduğuna gelince. Karakteri ne kadar iyi kötü olursa olsun, o kadar zenginler Türkiye'ye kendi işleri dışında ne gibi bir yatırım yapmışlar, kazandıklarını Türkiye'ye mi yatırıyorlar yurt dışına mı? Buna göre iyiyi kötüyü ayırırım ben. Sabancıya bakıyorum bir çok okul açtı, vakıf açtı, Türkiye'nin her yerine kütüphaneler açtı, bizim üniversiteyi kurdu.. Sabancı Üniversitesi'nin kurulması için Sabancı'nın kendi cebinden verdiği parayı biliyor musunuz? 450 milyon dolar. Her yıl da 15 milyon dolar kendi cebinden ödüyor holding. Geçen yıl yaptıkları bağış 100 milyon dolar. Melek gibi adamdı rahmetli Sabancı. Güler Sabancı da onun yolundan ilerliyor. |
| | |
| Reklam |
| | #509 |
Arada Enzo'ların hepsi satıldı ve bitti zaten birinci elden olanlar, sadece ikinci eller var onlarında bir kısmı yabancı büyük galerilerin falan elinde parayı basan alır yani... Ayrıca CY'da birinci elden alabilecek kalifikasyona ulaşabilirdi isterse, maddi yönden hiç sıkıntı olmaz...
| | |
| | #510 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-05-2006
| Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
| |
| | |
| | #511 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
biliyorum 1. el çoktan tükendi ![]() 2. elde de Ferrari'nin bazı koşulları vardır Enzo için bilen yazsın. CY'ı fazla abartmayın o adam zengin değil o kadar son beş yılda tanıştı parayla. Enzo'nun parasını kolay kolay çıkaramaz.Benim burda bahsettiklerim CY'ı 100.000e katlar. |
| | |
| | #512 |
2. ele düştükten sonra Ferrari'nin olayla takibi kesiliyor, karış**ıyor...Diye biliyorum...Zaten düşün yani Amerika'da zenci rapcilerin falan elinde oyuncak hale düşmüş çok Enzo var...Hepsinden alınması lazım yani CY'a gelene kadar ![]() Valla bana CY'ı abartma diyosun sende Enzo'yu abartma, 100milyon dolar değilya bu araba... ![]() Buyur şu ilana bak...850.000€ Almanya ikinci el fiyatı...Hadi buraya gelsin 1.6 Milyon €'ya...Koyarmı Cem Yılmaz'a... [Sadece Üyeler Görebilir. ]
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arabası, arabasi, enzo, ferrari, lambo, lamborghini, ozel, özel, porsche, turkiyenin, türkiyenin, zonda |
| Konu Seçenekleri | |
| |