"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 02-05-2004 Yaş: 24
| Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
karamancilarda orta anodolu mensucaatin sahiplerinde bentley var sanirim continental. Gecen sene robert in mezuniyetine gitmisler hatta bir arkadas anlatti. |
| | |
| | #52 | |
| bg | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
Sadece Nasyonel'de 3 tane var. 2 siyah bir gumus. Carpoint cifter gitiriyordu. fiyati gallardo'yla e$itir. yada biraz daha ucuz. Cem Yilmaz 'da var. Azeri adamda var.. | |
| | |
| | #53 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 31-10-2005
Türkiyedeki tek f50 zeytinoğlundaki f50 sahibide memet zeytinoğludur ayrıcana birde f355 challenge carı war orjinal yarış aracı ayrıcana saddamın oğlunun f40 da zeytinoğlundaydı ancak geçen sene iade ettiler sarı supra sağdan direksiyonludur bankacının arabası birde beyazı var turuncu suprayı maslak avk serviste 24 saat görebilirsiniz daha tam yürütemediler makinayı problemleri var...
|
| | |
| | #54 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 31-10-2005
viper a gelince 96 viper rt10 wardı kırmızı getiren alican ulusoydu 2002 ye kadar buralardaydı hatta modadaki sound stationda duruyodu sonra yok oldu bide pars die birinin 2004 viper cabrio su vardı siyah prs plakalı siyah pert oldu şimdi toplanmış dolanıyor araç..
|
| | |
| | #55 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32
ben tek kapı bir bentley görmüştüm tır üstünde ve maçka sanayi sitesine gelmişti ![]() ![]() maçka sanayisitesi böle arçlar için maden gibi ![]()
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. |
| | |
| | #56 |
| AdanaTuningClub ATC | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
usta bilirseniz turkiyede tek 76 model bmw 2002 tii var ankarada renk kırmızı diye geciyo ama turuncuya yakın isin kotusu araba harap ve sahibi adam dda satmıyo (
|
| | |
| | #57 |
| Senior Member | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
o arabayı biliyorum çok görüyodum önceden ama taşındı sahibi galiba...??
|
| | |
| | #58 | |
| bg | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
| |
| | |
| | #59 |
| bg | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
Sanirim 2 tane F50 var...ben oyle biliyorum Bahsi gecen Viper RT10, sonra satilidi. Ismi vermek yanli$ olur ama bi ara sahibi Suadiye'deydi. Sonra bi daha satilidi. Galiba simdi araba pert. |
| | |
| | #60 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
rolls roys 2006; lamborgini pembeden yeşile yanar dönerli bukelemun yani bide siyahını bide sarısını aklıma gelenler bunlar ama daha var... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arabası, enzo, ferrari, lambo, lamborghini, özel, porsche, türkiyenin, zonda |
| Konu Seçenekleri | |
|
|