www.modifiyem.com | |
| |||||||
Türkiye'nin en "özel" arabası...Genel Otomobil Konuları / Sohbet icinde Türkiye'nin en "özel" arabası... konusu , bağdat caddesinde çok ferrari gördüm... boğaz K. girişinde çekicinin üstünde altta resmini koyduğum lamboyu gördüm yakından çok süper bişey.... sonra mustang gt ler yeni olanlar üstü açıklardan yine köprü girişinde ... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #425 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Yaş: 20 Otomobil: .
| Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
bağdat caddesinde çok ferrari gördüm... boğaz K. girişinde çekicinin üstünde altta resmini koyduğum lamboyu gördüm yakından çok süper bişey.... sonra mustang gt ler yeni olanlar üstü açıklardan yine köprü girişinde gördüm 2 tane çekinin üstünde vardı kırmızı ve siyah renk... ataşehirde beyaz renk ford gt üst çizgileri maviydi çok yapılı bir araç şerite sığmıycak gibi gidiyo ![]() ve yine köprüde eski porshelerden bordo renk body kit spoiler gibi şeyleri vardı ama standart olabilir belki o aksesuarlar eskiydi.... ![]() eski amerikanlardan görmek istediğiniz araç varsa kozyatağı carrefoura gelmeden mutluhan hondaya daha gelmeden geride volvo nun showroomu var onun yanında bi yer var amerikan pick updan 60 camoralar mustanglar filan var...1 kerede kartalda bi jantçının önünde siyah m6 gördüm 645ci de olabilir ama m6 jantı vardı.... Mesajı son düzenleyen F€RH@_T5 : 17-06-2006 - 14:27 |
| | |
| Reklam |
| | #426 |
| bg | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
Beyaz Ford GT guzelmi$. Millet aliyor...
|
| | |
| | #427 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-05-2006
ooooooo valla arkadaşlar bu hafta sonu mükemmel bir araç görüm hep düşünürdüm kırsal kesimlerde garajlarda mükemmerl araçlar saklanır diye gene çok özel bir araç gördüm istanbulda bile görmemiştim bordo renki mükemmel birşeydi fabrikanın bahçesinde saklanıyor araç çok özel bir şey özellikle lastikleri olağanüstü arka lastikler daha kalındı vay beee arkadaşlar mükemmel birşeydi yaa ferrariler halt etmişş
|
| | |
| | #428 |
Marka model? nedense akilma zonda geliyor...
Mesajı son düzenleyen berkg : 19-06-2006 - 23:43 |
| | |
| | #429 |
işte markasını modelini anlayamadım hiçbirşey yazmıyordu böle çatalca taraflarında bi fabrikanın bahçesinde toprak üstünde saklanıyor mükemmel birşeydi şimdiye kadar gördüğüm enzodan sonraki en özel araçç bunu söleyebilirim
|
| | |
| | #430 |
bu olabilir mi |
| | |
| Reklam |
| | #431 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
Bu araba TR'de varsa alana helal olsun işini biliyor. Değeri Enzo ile eşdeğer benim gözümde. Çıkan ses inanılmaz.. Kuruçeşme'de 360 ile 430 ile bağırttıran bir sürü boş adam var ya Bunla onların yanından geçeceksin ve gazı kökleyeceksin Bakışlarını görmek isterdim Bir daha gıkları çıkmaz herhalde |
| | |
| | #432 | |
| Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arabası, arabasi, enzo, ferrari, lambo, lamborghini, ozel, özel, porsche, turkiyenin, türkiyenin, zonda |
| Konu Seçenekleri | |
| |