"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #521 |
| bg | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
Ali guzel bi konuya parmak bastin, gecen gun gazetede gordum, maliye Kurucesmedeki barlarin onune cekilmi$ luks araclarin plakalarini alip, ara$tirma yapiyorlarmi$. Kimdir nasil kazaniyor vergi borcu var mi vs. Boyle bi durumda, kimsenin g*tu yemez kalkip REinanin onune enzo cekmeye. Varsa bile adam iste gece cikarir, TEMde bi iki gazlar, Vmax yapar. eve donerken bi kac viraj i sert girer. KEyifini almi$ olarak garaja koyar.
|
| | |
| | #522 |
CY konusuna gelince, Ferrari Turkiyedeki musterilerine Enzo teklif ederken, CEm Yilmaz listede baya a$aglarda olur , hatta listede olmaz diye du$unuyorum. CY 355F1 aldi, bide 360 aldi. Turkiye'de boyle bi ikilemi yapan tandim duydum bi cok genc var . Mehmet Zeytinoglu, $erif Yardimci, Alican Ulusoy tarzi harbi Ferraristalar varken, sanmiyorum CY'a davet gelir
|
| | |
| | #523 |
baktim simdi bi tane SLK 55 satilik var S&Sde http://arabam.milliyet.com.tr/ikinci...spx?sid=695940 fiyat icin 145000 koymu$lar, 2nci el... YUH! |
| | |
| | #524 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
| Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
Almanya'da aynısı 2005 model 50 55 euro'dan satılıyor. trajikomik bir fiyat koymuşlar |
| | |
| | #525 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Sadece komik desek
__________________ Team VW |
| | |
| | #526 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-12-2004 Şehir: Trabzon Yaş: 25 Otomobil: APR STİ/FX35/JAZZ
ısteyen ıstedıgı fıyatı koyar onemlı olan o fıyata satabılmek oda bıraz zor yanı |
| | |
| | #527 |
0kmsi 145000di sanirim. hatta daha az.
|
| | |
| | #528 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-05-2006
valla arkadaşlar şöle bi piyasaya baktımda baya hareketlenmiş noldu acaba satılık araç sayısı bi hayli artmışş dövizin artması mı buna sebep acaba ?? piyasaya laci m6 çıkmış şahane bişey 2000 modena fiyatına |
| | |
| | #529 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-05-2006
internette dolaşırken bunu buldum istanbuldaki siyah f430 un videosu sürücüyüde gösteriyorr http://videos.streetfire.net/categor...6ACB48FA2A.htm |
| | |
| | #530 |
| Eski Member | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
Bakalım videoya nasılmış....
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arabası, enzo, ferrari, lambo, lamborghini, özel, porsche, türkiyenin, zonda |
| Konu Seçenekleri | |
|
|