www.modifiyem.com | |
| |||||||
Türkiye'nin en "özel" arabası...Genel Otomobil Konuları / Sohbet icinde Türkiye'nin en "özel" arabası... konusu , bide cayenne nin fabrikadan çıkışlı 500 hp lik versiyonu cıkıyor ...... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #417 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-05-2004 Yaş: 23
| Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
bide cayenne nin fabrikadan çıkışlı 500 hp lik versiyonu cıkıyor ...
|
| | |
| | #418 | |
| bg Kayıt Tarihi: 24-09-2004
| Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
![]() Var bi$eyler... jiplere du$kunlum var. Hemde spor arabalari. Cayenne Turboda bunlarnin hibridi gibi. Modifyeliler ozellikle. Ama ilk tercih herzaman spor arabadir. Devil R: Ayni ki$iden bahsediyoruz... cok saglam arabalari var, 22 mi 24 " jantli hummer ve escalade, e55 ve o modena. ama techart jiipten sonra satti bazilari galiba... karde$ide saglam arabayi biniyordur...benim bildim o jip 600-700 bg | |
| | |
| | #419 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-05-2006
ya bence jeeplerin modifiye edilmeleri çok gereksiz ve şiddetle karşı çıkıyorum ama estetik açıdan mükemmeller hızlı olması için aracın aerodinamiği bi ferrari gibi bi lamborghini gibi olmalı yere yakın ama onlar çok yüksekler ayrıca bu arca sadece güç kas ve en büyükmüş havası katıyo ya kısaca gereksiz bir kol olmuş jeepler açısından aynı geliştirmeleri ferraride porche de felan yapılmalı bence
|
| | |
| | #420 |
| Efsane Member | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
İzmir'de Q7 gördüm.
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #421 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Heheh burda 7-8 tane gordum ben yaw...
__________________ Team VW |
| | |
| | #422 | |
| |
| | |
| | #423 | |
| bg Kayıt Tarihi: 24-09-2004
| |
| | |
| | #424 |
yya yok benm muzik sistemini yaptırdıgım yerin tanıdıgıydı,arabası yapılırken orda muhabbet etmiştik..baya bi incelemiştim arabayı...
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arabası, arabasi, enzo, ferrari, lambo, lamborghini, ozel, özel, porsche, turkiyenin, türkiyenin, zonda |
| Konu Seçenekleri | |
| |