"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #511 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
| Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
biliyorum 1. el çoktan tükendi ![]() 2. elde de Ferrari'nin bazı koşulları vardır Enzo için bilen yazsın. CY'ı fazla abartmayın o adam zengin değil o kadar son beş yılda tanıştı parayla. Enzo'nun parasını kolay kolay çıkaramaz.Benim burda bahsettiklerim CY'ı 100.000e katlar. |
| | |
| | #512 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
2. ele düştükten sonra Ferrari'nin olayla takibi kesiliyor, karış**ıyor...Diye biliyorum...Zaten düşün yani Amerika'da zenci rapcilerin falan elinde oyuncak hale düşmüş çok Enzo var...Hepsinden alınması lazım yani CY'a gelene kadar ![]() Valla bana CY'ı abartma diyosun sende Enzo'yu abartma, 100milyon dolar değilya bu araba... ![]() Buyur şu ilana bak...850.000€ Almanya ikinci el fiyatı...Hadi buraya gelsin 1.6 Milyon €'ya...Koyarmı Cem Yılmaz'a... http://www.mobile.de/SIDZPaW9-itrcjB...1111151867457&
__________________ Team VW |
| | |
| | #513 |
Amerika'da ayağa düştüğünü ben de dün berk'le konusurken ogrendim. pharrell bile almıs. Enzo'nun yeri her zaman ayrı ![]() Cem Yılmaz farklı bir olay. Birçok holding sahibi şirketini büyütmek için ordan burdan birkaç milyon dolar toplamaya çalışırken bu adam eline bir filmden geçen 1 2 milyon doları arabaya, etilerden villaya, mankenlere harcayan birisi. Yani atıyorum elinde 3 5 milyon doları parası olup Enzo almaya çalışan biri ile elinde 400 500 milyon dolar parası olup 1 milyar dolar ciroya ulaşıp öyle super carlara geçiyim diyen şirketler zinciri sahibi mantıklı insanları karşılaştırdık. Böyle adamlar dolu çevremden de biliyorum 5 tane fabrika 3 oteli olup benden fazla tasarruf yapan arkadaşım var. |
| | |
| | #514 |
| Eski Member | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
Gelir valla .
__________________ |
| | |
| | #515 |
| Eski Member | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
SwiTch sana katılıyorum.
__________________ |
| | |
| | #516 |
Switch güzel söylüyosunda şimdi 1 milyar doları olan adamda alır 5-10 milyon doları olan adamda alır...Ben anlayamadım alakayı...Herkesin parası kendine istediği gibi harcasın, isterse hiç harcamasın kendi bilir
| | |
| | #517 |
1. elden Ferrari o arabayı Cem Yılmaz'a satmazdı diyorum ben hala ![]() 2. eli bilmiyorum nasıl alıyorsa alsın güle güle kullansın (ki 2. el de alamamış işte)
Mesajı son düzenleyen SwiTch : 23-06-2006 - 15:38 |
| | |
| | #518 |
Doğrudur satmayabilir, zaten şuan sahibi olan adamların %50si eminimki birinci elden alamazdı arabayı...
| | |
| | #519 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-05-2006
1.elden cem yılmaza satılmazdı o araç yani almaması süpriz değil çünkü cem yılmazın mirası gerekli koşulları sağlamıyor ama ikinci eli hayli hayli alabilir
|
| | |
| | #520 |
| 6-0 :) Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 21
emin olun biçok holding sahibi vergiciler peşine düşer diye almıyo mesela çok sevdiğim bir insan yeni kasa s almadı 530 d aldı ki istese enzo renk koleksiyonu yapar ki vergidende kaçırdığı bişe yok ama diyoki olum maliyeci istesin her şirkette 10 milyonda olsa bişe bulur
__________________ ATAM İZNİNDEYİZ BİZDE SENİN GİBİ FENERBAHÇELİYİZ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arabası, enzo, ferrari, lambo, lamborghini, özel, porsche, türkiyenin, zonda |
| Konu Seçenekleri | |
|
|