www.modifiyem.com | |
| |||||||
Türkiye'nin en "özel" arabası...Genel Otomobil Konuları / Sohbet icinde Türkiye'nin en "özel" arabası... konusu , Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi artofrally anladım... yani fiyatın 15 bin euro daha şişkin olduğunu biliyordum da.. garanti kapsamı için alındığını bilmiyordum... Sonuçta sağlam müşteriye sağlam indirimler sunuyorlar bayiilerde... bir de ... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #345 | |
| Over 330km/h Kayıt Tarihi: 08-06-2006
| Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
Güzel noktayta parmak bastın. Bu piyasa olayı yani garanti olayı yüzünden 15bin euro şişiriolar sen pazarlık yapıosun mesela kırıosun fiyatı onlar aslında target fiyatlarına iniolar. Şöyle diyim 10 liraya mal aldın diosunki 13e satsam iidir 16 ya liste koyuosun 14e satıosun mesela gibi olay. Ya diorum bakın Range Rover şaft frezesi deişti ya yolda kaldı araç 2003 130.00 de grey market çıkışlı adamlar garanti senesi sürmesine ragmen deişti garantiden almanya talimatıyla. Rangin koca şaft frezesi olayı 4.5milyar parçası biliorum. Hiç valla distribitörleden kazıklanmaya degmez 10-15 euro için. Allah korusun başıuna gelcek en büyük olay şanzıan arızası olur oda 3-4 milyar zaten garantiye girer aracın almanya garantisine. Böyle bizim milleti kazıklıolar. He şeye bişey demiorum 0km Golf, yada o tip araçlarda düşünmeden distribitörden alın. Benim fikrim böyle yani | |
| | |
| Reklam |
| | #346 | |
| Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
Dediğim gibi bak. Borusanda geçen ay 2005 1000kmde M5 vardı 145.000 euroya. Araç borusanın test aracıymış (dergilere F1e fln) mesela bunun test aracı olduğunu söylemiyo borusandaki yetkili. Ben farkedince güldü. Ya allahınızı seviosanız şu borusanın ikinci ellerine bakın şahane araçlar var gerçekten, şrket profili kısmında. Gittik baktık ya alıcı gözüyle bak 0km dersin. Hepsi hepsi boyalı hepsi buda dürüstlük deil bence Grey marketrdeki 0km 320d 62.000(60 a alırsın) Borusanda 5bin kmde 2005 320d 53.000 euro (hemde boyalı) Ticaret böyle şey işte | |
| | |
| | #347 |
| bg | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
Bende Penta sitesinde gordum.. Ba$ka yaptirani ne gordum ne duydum. 4 ciki$ biraz garip evet. Kanatta tarafsizim, siyah arabada pek belli olmami$ bile. Ona kesin bi 1000euro fln istiyorlardir. Gereksiz oldu ortaya cikiyor....Zaten o arac Nasyonelde uzun sure satilikti. Ici Kirmizi do$eme. Herhalde boyle yaptilar ki, daha kolay satilsin diye.. aslinda cok temiz gorunuyor ve siyah/kirmizi gayet ho$. Paddock servis, nasil bi yer... Lambolardan, Ferrari servisten iyi anliyorlar mi. Ben hep, butun lambolarin Ferrari servisinde bakildini du$unuyordum. |
| | |
| | #348 |
| Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
Fer-mas ta bakıo zeytinogluda. Ben şuan memnunum. Paddaock almanya lambo ile sözleşmeli çalışıo Mesela benim araç ikinci el aldıgımdan aldıgım an bakımın yaptırttım aldıgım galeriye, Paddocka gittik baskı balatasını deiştik hemen almanyadan servis geldi zaten(2 adam gelio) Aston ve Bentleylerede bakıo. Mesela geçen ugradgmda 2 bentleyinde bakımı vardı GT lerin. Almanyadan stutgart bentkeyden bi çocuk gelmişti alman Yani ben memnunum randevü olayım fln yok mesela hehehehehe. Mesela gidip baskı balata deişsem gene almanyadan parça gelcek 2 adam gelcek fln gene. Ama rutin bakımları yapıolar rahat. BAskı balatada 10binde deişen bi olay zaten |
| | |
| | #349 | |
| bg | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
Yani o 1000kmin yuzde %25 6000dvrin ustunde gitmi$tir kesin... | |
| | |
| | #350 |
| bg | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
Gayet guzelmi$. yeni acildi ozaman. Ozaman her araci rahat rahat turkiyede servis sorunu du$unmeden kullanirisin...web sitesi var mi??
|
| | |
| Reklam |
| | #351 |
Yani sonra premium selection olarak sattılar m5 i
|
| | |
| | #352 |
Valla eski F&B servisin müdürüymüş sahibi arkadaş orası kapanınca çıkınca ordan daha doorusu açmış burayı. Şuan bir sorun yok yane diyceim.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arabası, arabasi, enzo, ferrari, lambo, lamborghini, ozel, özel, porsche, turkiyenin, türkiyenin, zonda |
| Konu Seçenekleri | |
| |