www.modifiyem.com | |
| |||||||
Türkiye'nin en "özel" arabası...Genel Otomobil Konuları / Sohbet icinde Türkiye'nin en "özel" arabası... konusu , Caghan ho$geldin aramiza tekrar ozlemi$iz ... Beyler, CL 63 gercekten inanilmaz olmu$. O renkte tek gecerim. Gecenlerde baska forumda Misirli bi adam almi$, sampanya-gri gibi renk. Bunun yaninda cok sonuk ... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #3209 |
| bg | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
Caghan ho$geldin aramiza tekrar ozlemi$iz ... Beyler, CL 63 gercekten inanilmaz olmu$. O renkte tek gecerim. Gecenlerde baska forumda Misirli bi adam almi$, sampanya-gri gibi renk. Bunun yaninda cok sonuk kalir. Kafasini taslara vursun cunku siyah cuk diye oturmu$. Ilk alanlardan Erdal Acar muthe$em ikili S63-Cl63 yapmi$ kendsine diye biliyorum. Caghan abinin bahsetti o Vanquish S heryerde. bi gun Sahilde bi gun Izmirde. Adam yerinde durmuyor. |
| | |
| | #3210 |
DR plakataki Challenge grill cok $ik duruyor. Baya guzel olmu$.... Dunyanin metrekare ba$ina en pahali otoparkinda duruyor herhalde Inanilmaz bi resim Fego...34 EGE'yi merak ettim.. cunku o rakamlari koyarak ne yaptini cozemedim. Amerikada cok yapiyorlar Diablolara fln. Sahsen sevmiyorum. Ama Hamann kanat + egzoz ta var o arabada. cift ciki$li. Onlar guzel |
| | |
| Reklam |
| | #3211 |
Bu arada konu 322 sayfa olmu$... burdan katki yapan butun arkada$lara tessekur etmek istiyorum. bu konuyu actim zaman boyle olacani hic tahmin etmiyordum... Hos sohbetlerle ve resimlerle keyif aliyorum gercekten ellerinize saglik beyler |
| | |
| | #3212 |
| Over 330km/h Kayıt Tarihi: 08-06-2006
| Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
Rakam olarak 33 koyuyordu sanırım
|
| | |
| | #3213 |
| Over 330km/h Kayıt Tarihi: 08-06-2006
| Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
O arabada ek oarak Hamann Sport CATS te var
|
| | |
| | #3215 |
Hamann in ecu tuningi var mi Gallardo icin?
|
| | |
| Reklam |
| | #3216 |
| bg | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arabası, arabasi, enzo, ferrari, lambo, lamborghini, ozel, özel, porsche, turkiyenin, türkiyenin, zonda |
| Konu Seçenekleri | |
| |