"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 | |
| bg | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
Bu F50'in sahibi var mi? Bir tane F50 Ali Sen ait. Bu ikincisi galiba. | |
| | |
| | #32 |
| GERMANCARS | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
NFS porsche de vardı, 1998 öncesi turboyu alıp modifiye ettiğimde 2000 model 911 turbonun modifiyelisinden daha ii zamanlar çıkarıodum, kesinlikle daha ii gidiodu ama bu bir oyundu tabiiki
__________________ 1- Dayak nedir? 2- Neden atılır? |
| | |
| | #33 |
| Senior Member | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
acaba türkiyede olmayan araba var mı? bende bunu merak ettim
__________________ |
| | |
| | #34 |
| ahternativeاختر Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 24 Otomobil: tdı
| Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
klasik olarak bakarsak birçok özel araba Rahmi KOÇ müzesinde var (bi türlü gitmek kısmet olmadı )
__________________ اختر اختر sevdaRlandım |
| | |
| | #35 |
| GERMANCARS | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
oraya bi organizasyon mu düzenlense acaba, güzel olabilir hep beraber gidilse
__________________ 1- Dayak nedir? 2- Neden atılır? |
| | |
| | #36 |
| toyota varsa sorun yok | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
geçen kuzenle otobanda giderken bently gördüm eğer yanlış hatırlamıyosam continental diye bir model ama çok sofistike bişi ![]() resimdekinin aynısı ve üzerinde 21-22 inç bi jant vardı krom istanbulda ilk defa gördüğüm için çok ilgimi çekti
__________________ |
| | |
| | #37 |
| The Pﮮäץboy | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
bentley var canım bende görmüştüm... en beğendiğim Gemballa Cayenne Turboydu Mavi bi Celica gördüm, turuncu dtm'li supra gördüm modifiyeli olarak benim gördüğüm en ilginçleri bunlardı...
__________________ Yarııııılllll..l..l..l..l... |
| | |
| | #38 | |
| ahternativeاختر Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 24 Otomobil: tdı
| Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
__________________ اختر اختر sevdaRlandım | |
| | |
| | #39 | |
| Active Member | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
Gaziantepte gerçekten çok güzel arabalar var. Ayrıca burda bir işadamı az bulunan arabaları Türkiyenin heryerinden topluyor ve kendi garajında yapıyor. Ayrıca gümrüklerden falan da alıyor. Adamın garajında gri renk bi supra we bide beyaz celica gördüm ayrıca bir çok amerikan modeli ve antika italyanlar var. | |
| | |
| | #40 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-12-2004 Yaş: 26
| Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
ortakoy-bebek yolunda seyreden turuncu celica gormustum. ctesi de maslak yolunda tek kapı cadillac (yanılmıyorsam) gordum ama klasik degil son modeldi. nasıl anlatsam matrixdeki sedan cadillacların (cadillactı di mi ya tam hatırlayamadın ) tek kapısıbir viper gormedim onu gormek-duymak isterdim |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arabası, enzo, ferrari, lambo, lamborghini, özel, porsche, türkiyenin, zonda |
| Konu Seçenekleri | |
|
|