"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: - | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
Ben "araba yelpazesi" ni tartışmıştım.. SS veya özel araçları değil.. Neyse konu bu değil zaten.
|
| | |
| | #22 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004 | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
SLR var mı ya dizaynı en dikkat çekici araba olsa gerek yardırıyor resmen. Nerede görebiliriz acaba? ![]() Bahsettiğin Azeri işadamı Maybach kullanan değil mi eğer öyleyse 10 cm önümden yardırdı adam karşıdan karşıya geçerken 'Maybach ezdi' diye manşet olacaktım allah korusun |
| | |
| | #23 | |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
valla araba tam olarak nerde, kimin valla pek söylemek istemiyorum şaka maka. söylemem istenmiyor neden bilmiyorum. bana çok çocukça geliyor ne yani millet duysa ne olur? arabada şu yandaki yenko yazısı var, gök mavisi ve 450HP. ayrıca gerçek yenkolara has kaput ve bel kıvrımlarını, internet sitelerine girerek ve aracın fotosunu önüme koyarak arkadaşıma tarif ettirdim. çoğunu bildi. eski telefonumda motor sesleri vardı arabanın. Challenger ile yenko camaronun ortak özellikleri arasında motorun gök gürültüsünü andıran korkunç yüksek bir sesle çalışması, ve özellikle aşırı yakıt ile motorun boğulmasının sağlanması gibi (neden bilmiyorum) uçuk şeyler var. arka aksından viraj demirleri çıkarılıyormuş konforlu gitsin diye veya sert sürüş için elle başka şeyler takılıyormuş işte, bilmiyorum absolute. Yenkoda tamgaz yokuş çıkışlarında yakıt ibresinin aşağıya hafifçe düşüşünü izleyebilmek gibi bir ihtimalde varmış ki bu kime keyif verir bilemiyorum. ben aracın gerçek yenko olduğuna inanıyorum.
__________________ www.travian.com.tr | |
| | |
| | #24 | |
| bg | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
Shah ve Saddam''dan arda kalanlar...
Mesajı son düzenleyen berkg : 15-10-2005 - 01:39. | |
| | |
| | #25 | |
| 6-0 :) Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 21 | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
enzoya,slr ye ve gt ye benim bir arkadaşımın arkadaşıymış çocuğu tc nin en zengin 4. ailesi felan diyodu
__________________ ATAM İZNİNDEYİZ BİZDE SENİN GİBİ FENERBAHÇELİYİZ | |
| | |
| | #26 | |
| Yönetim | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
| |
| | |
| | #27 |
| TEDAVİDEN ÖNCE :) Kayıt Tarihi: 03-07-2005 Yaş: 26 | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
benim en özel arabam kendi arabamdır kardeşim. Yolda bi klasik gördüğüm zamanda hep sıkıştırıp çizdirmek isterim... nası içi gider o adamın biliyomusunuz, milyon dolarlık arabaya... ahh... |
| | |
| | #28 | |
| bg | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
| |
| | |
| | #29 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 31-10-2005 | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
beyler sabancının porschesi 959 diil 88 911 turbo ancak 993 görünümlü(1993-1998 arası olan kasa) plakasıda ADT dir yaklaşık 750 hp makina vardır kırmızı renktedir üzerinde şu anda levent eski sanayide bi yerde duruyor ve 60.000 dolar fiyat isteniyor ve 98 99 senesimiydi neydi amerikadan özel ekip gelmişti modifikasyon için aracın total modifikasyonu 1 miyon mark tuttu die söleniyordu. ayrıcana maslak zeytinoğlunda sıfır f50 itina ile saklanıyor.Son olarakta konyadan bir fabrikatörden 72 model tam orjinal bordo bi RR coupe geldiki şahane... |
| | |
| | #30 | |
| Turbo! Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: ... Otomobil: S3 | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arabası, enzo, ferrari, lambo, lamborghini, özel, porsche, türkiyenin, zonda |
| Konu Seçenekleri | |
|
|