"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21 | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
cok özel bi araba o da
| |
| |
| | #12 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: - | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... "Türkiye'de geniş bir araba yelpazesi var" cümlesine katılmıyorum.. Varsa, İstanbul'da vardır.. İstanbul = Türkiye midir? Kesinlikle değildir. Ama Türkiye'den birhaberdir..
|
| |
| | #13 | |
| bg | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
Mesela Izmir'de Mustang Shelby GT350 var. Istanbul'da Shelby GT500 var. kac tane oldunu bilmiyorum ama kos koca Almanya'da 7tane GT500 var.. Buyuk $ehirlerin hepsinde ozel arabalar vardir kesin. Bu arada bu marti kanatli SLR mi 300SL mi...Erdal Acar almi$ galiba SLR, onun olabilir.. | |
| |
| | #14 | |
| D R a G T u N e R ! | Alıntı:
Bu illerde süperspor, nadir bulunan otomobiller var.
__________________ L'amante Italiano reale ' D Я G ' | |
| |
| | #15 |
| HALİT %100 LAZ %1000 TÜRK | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... benim lisede yatılı arkım vardı hakkari den yuksekova dan ... diyordu bizim oralarda cok spor araba var ama kapalı duruyor hiç yolla cıkartmıyorlar diye .. bizde hadi lan diye dalga geçerdik .. sonra adam foto çekmiş gösterdi .. böyle buyuk çiftlik evlerinde kapalı garajlarda ... porş undan lamborjinisiene kadar vardı valla .... meğersem bu yerlerde uyuşturucu tacirlerinin arabaları varmış bazen ödemeyi bu şekilde alıyorlarmış hahaha..... yoldada kullanabilirler aslında aşiret hepsi polis ne dicek
__________________ ![]() Mesajı son düzenleyen E=m.c2 : 15-10-2005 - 01:43. |
| |
| | #16 | ||
| Tribute to Dragger Kayıt Tarihi: 19-07-2005 Yaş: 21 | Alıntı:
Alıntı:
Hani, nerde, nasıl ,ne kadar ,satılıyor mu ,durumu ne?pehhh Resmi var mı? Bu alttaknden mi? SAYGILAR...
__________________ Emr abi büyüksün yaa... | ||
| |
| | #17 | |
| çapkın zannedilen masum! | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
__________________ | |
| |
| | #18 | |
| Tribute to Dragger Kayıt Tarihi: 19-07-2005 Yaş: 21 | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
Geçen yaz bodrum bitez de 69 camaro ss görmüştüm.Adam caddeleri sokakları inleterek geziniyordu.Sahibi büyük olasılıkla aktur sitesinde falan oturuyor.Aynı arabayı 2. kez bodrum - merkez de gördüm.Bir gece kulübünün önünde...
__________________ Emr abi büyüksün yaa... | |
| |
| | #19 |
| 6-0 :) Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 21 | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... slr carera gt ve şu aralar enzo duydum benim için en özel arabaar bakanların kullandığı eski kasa zırhlı s500 yada 600
__________________ ATAM İZNİNDEYİZ BİZDE SENİN GİBİ FENERBAHÇELİYİZ |
| |
| | #20 | |
| bg | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
Azeri i$adami'da SLR aldi. adam onlu arkali Cayenne Turbo (bodygard icin) konvoy seklinde geziyor... Enzo'da var...plakasiz, gezmiyor. Bi kere amerikandan gelen birisi gordu,ferrarichat.com'a uyedir, anlati bana Bebek'teydi... Sirada Veyron var Ha birda Lamborghini DIablo SVR diye bi araba var. Ali Karacan'in. Yari$ arabasidir dunya'da 20 tane kaldi. Bunla Rallye'e katilmi$tir. Kayitlarda gordum ismini ve arabaya. | |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arabası, enzo, ferrari, lambo, lamborghini, özel, porsche, türkiyenin, zonda |
| Konu Seçenekleri | |
|
|