www.modifiyem.com | |
| |||||||
Türkiye'nin en "özel" arabası...Genel Otomobil Konuları / Sohbet icinde Türkiye'nin en "özel" arabası... konusu , Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ahmetselen şu arabayı yeşile kaplatan vatandaş.sana sesleniyorum.vur kendini!!! Yeşile kaplandığını nerden çıkarınız ki? O renk fabrika çıkışı gallardolar var. turuncu da kezaa.... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #13321 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 14-02-2007 Şehir: İzmit Otomobil: -
| Yeşile kaplandığını nerden çıkarınız ki? O renk fabrika çıkışı gallardolar var. turuncu da kezaa.
|
| | |
| | #13322 |
| tuner member Kayıt Tarihi: 17-06-2005
|
resmi çeken olarak ben de yesıle kaplandıgını sanmıyorum orjınal yesıl gallardoydu. buyuk ıhtımal eskı lambodakı plakayı buna takmış eleman 35 yaşlardındaydı herkes gorssun diye 3 tur attı istinye parkta |
| | |
| | #13323 |
| maestro Kayıt Tarihi: 20-10-2008 Şehir: Istanbul Otomobil: Beşiktaş JK
|
34 VGA 18 plakalı gümüş gallardo'yu alıp bu hale getirdi diye biliyorum sahibini.. dışını yeşile kaplattı
|
| | |
| | #13324 |
|
plakası ege 02 idi.resimlerde belli zaten diger kırmızı murcı de bunun degılmı?? yeşili eleştirenler olmuş ama bence baya dıkkat çekici ve yakışıklı duruyor araba lambo da olsa hep siyah ve gri gormekten bayaaa gelmıştı |
| | |
| Reklam |
| | #13325 |
| maestro Kayıt Tarihi: 20-10-2008 Şehir: Istanbul Otomobil: Beşiktaş JK
| aldığı aracın plakasını değiştirmiş olamaz mı ege 02 ile? bu zor birşey değil |
| | |
| | #13326 |
|
kaplama gıbı degildi yakından bakmak lazım baya sedeflı tok bır yesıldı kaplama az cok kendını belli ediyor |
| | |
| | #13327 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 13-02-2009 Şehir: istanbul Otomobil: opel corsa
|
yeşil gallardo kaplama değil arkadaşlar..ön sol yada sağ ızgarasında sıçramış boya lekeleri var..eğer şöle bişi yapılıyosa yapmış olabilir belki kaplattıktan sonra üzeri boya tutuyosa boyattırmış olabilir..ama direkt arabayı komple boyaya sokmuştur,komple boyalı olduğundan oluşacak değer kaybını pek takacak bi arkadaş değil..ve şunuda söyleyebilirim bu adam italyan manyağı ve italya bayrağındaki renklere de dikkatinizi çekiyorum..yakında beyaz italyan daha alabilir Mesajı son düzenleyen onurb87 : 28-12-2009 - 23:01 |
| | |
| | #13328 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 19-10-2008 Şehir: bursa Otomobil: vw
|
valla kaplattılarmı boyattılarmı bilmem.ama resimdeki yeşilin tonunu hiç beğenmedim. birde bu kaplatmanın moku çıktı yaw.herkes arabasını kaplatıo.protac mıydı neydi.sahibi yakında kendine alır bir ferrari lambo falan heralde
__________________ Karanlığa küfredeceğine bir mum yak! |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arabası, arabasi, enzo, ferrari, lambo, lamborghini, ozel, özel, porsche, turkiyenin, türkiyenin, zonda |
| Konu Seçenekleri | |
| |