"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #121 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
| Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
bende evelki yaz kuşadasında FG'nin partisinde görmüştüm marlbora viper'ı,güçlerinin kısılmasına üzüldüm yazıktır ya aslana semer vurmak
__________________ |
| | |
| | #122 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
bi Maybach Excelero ile EB veyronumuz eksik memlekette
__________________ |
| | |
| | #123 |
| •.•bla¢k®sinner•.• Kayıt Tarihi: 25-04-2004
o malbuşun kırmızı viperlar .. chip le tekrar proglanıp gücü azaltılmıştı die hatırlıorum
__________________ çok eski üye |
| | |
| | #124 |
| E30 modder Kayıt Tarihi: 21-07-2005 Yaş: 27
Bi keresinde Bağdat caddesinin çıkışında ışıklara yakın bi yerde babamla beraber trafikte yavaş yavaş ilerliyoduk... En fazla 20 ile ilerlerken yüksek devirli bi motor sesi duydum ve bu trafikte nasıl böle hızlı gidiyor dedim kendi kendime... Herhalde motosiklettir aralardan girip çıkıyodur diyodum etrafıma bakarak... Sonra bi baktımki simsiyah parıl parıl bi Ferrari... Rölantide öyle bi ses çıkıyoduki arabadan sanki 90-100le gidiyodu mübarek... Işıkları geçince trafik açıldı ve Ferrari öyle bi gazladıki Şükrü Saraçoğlunun orda gözden kayboldu ama hala sesi geliyodu...
__________________ ![]() BMW is not a car for novice |
| | |
| | #125 | |
| •.•bla¢k®sinner•.• Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
e floryadan karşıya geçmiomu arabalar hep ordamı kalıo...
__________________ çok eski üye | |
| | |
| | #126 |
| bososo | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
valla sızın gordugunuzu bılmem ama bızım pederın 73 model hatırladıgım kadarıyla bır anadolu var garajda yatıyor....
|
| | |
| | #127 |
| Transporter VIP | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
valla benim için TÜRKİYE'nin özel arabsı murat 124 ve anadol dur.... |
| | |
| | #128 | |
| bg | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi... Alıntı:
| |
| | |
| | #129 |
| Eski Member | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
rx-8 gördüm izmirde hayret
__________________ |
| | |
| | #130 |
| Alfacı | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
Anadol STC Coupe vardı Suadiye'de çok temizdi. Toplam 168 tane varmış. Bir zamanlar Suadiye'deki galeride Lancia Delta Evo II vardı. 10 milyara satılıktı. Kadiköy Şifa'nın otoparkında Ford Mustang Mach 1 vardı. Ferrari galerisinde zamanında Ariel Atom duruyormuş bu da söylenti |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arabası, enzo, ferrari, lambo, lamborghini, özel, porsche, türkiyenin, zonda |
| Konu Seçenekleri | |
|
|