"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| bg |
Turkiye'de gercekten cok geni$ araba yelpazesi var..Ama bazi arabalar var ki dunya'da gercekten ozel durumda olanlar (hele klassik arabalar olunca). Ornek F1'de Drivers Parade'de hepimiz gorduk, Klassik arabalara gelince Turkiye dunya'da cok ozel bi konumda. Koc Muzesi ve Artam kolleksiyon bunlarin en guzel ornekleri. Son zamanlarda baya duyumlar geliyor bana ve her zaman $a$iriyorum "o araba Turkiye'de var miydi" falan diye. Son zamanlarda Mclaren F1'i baya duydum. Birisi gumrukte gormu$tu zamaninda. Ba$kasi Maslak'ta. Audi Quattro'dan bi iki adet varmi$ mesela..En son bi tane Sabanci karde$lerde "cok cok ozel" bir porsche varmi$. eski..galiba 959'dir. Plakasiz yali'nin garajinda duruyormu$. Ba$ka cok ozel araba BMW L7, bu yaz tani$tim bi arkada$in babasinda vardi..Ilk kez duydum. Burda siz'in duydunuz veya gordunuz en "ozel" arabalar nedir? Hepinizin bilginizi payla$maya davet ediyorum.. Mesajı son düzenleyen berkg : 13-10-2005 - 23:48 |
| | |
| | #2 |
| çapkın zannedilen masum! | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
Hmmm hafızamı yoklamam lazım... Buldum!! Eger klasikler, uzun zaman önce Mehmet Emin Karamehmetin bi fabrikasında (adını hatırlamıyorum) garajda bi 64 Chevy SS görmüştüm... Tamamen orijinal kilometresindeydi. Sadece yaz aylarında bogazda gezmek için trenle istanbula gönderiliyormuş... Bakıcısı sölemişti... Sanırım gördügüm en özel araba buydu... Bodrumda gördügüm supersportları saymazsak tabii
__________________ |
| | |
| | #3 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
| Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
absolute buraya dikkat..... hatayda bir çiflikte yatıyor. plakasız, kaçak..... VE GERÇEK... CHEVROLET CAMARO Y......
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #4 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
yenko haa demek absolute bi bak abi buraya 959 da varmıs haa demek mukemmel bi olay yaa 959 ne demek yaa |
| | |
| | #5 |
| bAn mı???o da neKi... Kayıt Tarihi: 18-03-2005 Yaş: 28
mercedes in martı kanatlı arabası neydi ya ondan görmüştüm ortaköy f&b otomotiv in önünde....neydi ya bak hatırlamıyorum help me help me....
|
| | |
| | #6 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
300 SL "Gullwing"
|
| | |
| | #7 |
| Yönetim | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
jaguar e type lar var bı kac kısıde cok ozel arabalar.. koc muzesınde bı kac gercekten klasık araba var onun dısında cok ozel araba yok bence. audi quattro gercekten cok ozel bır arac bence.. bıde lamborghini countach var yanılmıyorsam. |
| | |
| | #8 |
eywallah...hah işte o..... bir de büyükbabam da 54 playmouth vardı,bayılıyordum o arabaya.aSlında benim en özelim o dur...pembe pembe yanardı kapının önünde ,kanatları falan süzülüp gidicek gibi dururdu...heyyt be ne günlerdi.... |
| | |
| | #9 |
poleposition sorumuza cevap alamadık dostum ya....???bknz özel msj.
|
| | |
| | #10 |
| www.OpHell.com | Re: Turkiye'in en "ozel" arabasi...
1 tane lotus omega vardı..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arabası, enzo, ferrari, lambo, lamborghini, özel, porsche, türkiyenin, zonda |
| Konu Seçenekleri | |
|
|