"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008 |
smart yok o kadar küçük arabanın yokluğu pek hissedilmez ama eksik kalmış işte ![]() mini yide bmw nin içine almışsınız ama ayırın bence pejo da da 405 2 kere yazılmış 406 yerine
__________________ Eskiden altını çizdiklerimin .. Şimdi üstünü çiziyorum Mesajı son düzenleyen gangbang : 23-07-2008 - 22:59. |
| | |
| | #22 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-03-2008 |
Hocam Allah razı olsun hepinizden ilginiz için. Desteğiniz içinde çok teşekkür ederim. Mİni ve 406 olayını hallettim. Yarın Saab ile Smart için ayrı kategorılerı ekleyecegım. Detaylı eklemek gerekiyor.
|
| | |
| | #23 |
| Member Kayıt Tarihi: 31-01-2008 Şehir: İstanbul Yaş: 19 Otomobil: - |
Ben de birşey eklemek -daha doğrusu çıkarttırmak - istiyorum. Dacia modelleri arasında Xsara, Xantia ve Saxo girmiş.Siteniz de güzel olmuş |
| | |
| | #24 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-03-2008 |
Yorumunuz için teşekkler Çıkarttım onlarıda. Nasıl karışmış artık bilmiyorum gerçekten Arabalarınızıda destek adına eklemeyi unutmayın 2 dakikanızı almaz. Bu arada muhabbetiniz ve yaklaşımlarınız çok sıcak çok iyi insanlarsınız. Bunun içinde teşekkür ederim. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| galeri, oto, oto galeri, rehberi, türkiye |
| Konu Seçenekleri | |
|
|