"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-03-2008
|
Jpeg dışında gifte eklenıyor fakat uzantıların hepsini en kısa zamanda ayarlayacağım. İlanı eklemişsiniz bu arada. Katkınız için teşekkür ederim. Aldığınız hata sanırım eksik bir kutucuk bıraktığınızdan dolayıydı.
|
| | |
| | #12 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
aa şimdi ben bir kez daha dolduruyordum ilanı da acaba eklenmiştir diye kontrol edip görememiştim ama eğer eklendiyse tekrar göndermeyeyim tamda göndere basıcaktım iyiki foruma dönmüşüm güzel bir site umarım herşey istediğiniz gibi olur benim araçta belki bu siteden satılır ikimizde hayırlı olsun
__________________ Hayata pause ... |
| | |
| | #13 |
|
Sayın Gangbang hocam ilanı eklemişsiniz fakat resimler eklenmemiş. Bu yuzden ilanınız yayında gorunmuyor. İstersenız ekledıgınız resımlerı bana gonderın buradan ben eklıyım. Güzel dilekleriniz için Teşekkür ederim Allah razı olsun. Umarım istediğiniz fiyatlardan satılır. Benım site onun sıte farketmez. Amacımız Hizmettir. |
| | |
| | #14 |
| Senior Member |
Volvo C30 Skoda Superb (Super B olarak yazılmış, yanlış olmuş) Opel Antara Mercedes M Class (M class yazılmış, c küçük yani) Şimdilik dikkatimi çeken bunlar. Artı olarak 'Diğer' seçeneğini de en alt kısma alırsanız daha rahat olur, alfabetik sıranın içinde karmaşık oluyor.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com Mesajı son düzenleyen executive : 23-07-2008 - 22:46 |
| | |
| | #15 |
|
executive ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. Düzeltmeleri yaptım. Diğer Seçeneğini boş vaktimde hepsinde sona alacağım. Edit: Gangbang hocam İlanını hallettim ![]() Bmw e36 3.20 cabriolet Ayrıca Vitrine ve Özel ilan kısmına koydum. Mesajı son düzenleyen Lugt35 : 23-07-2008 - 21:44 |
| | |
| | #16 | ||
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
| Alıntı:
allah hepimizden razı olsunaslında 8 tane resim eklemiştim ama 8 ini birden seçince sanırım yükleme esnasında bi karışıklık filan oldu Alıntı:
baktım şimdi ilana çok da güzel olmuş tekrar tekrar tşk ederim açıkcası sitenin en güzel yanı ilan vermek için üye olmanın gerekmemesi bir çok kişi üye olmamak uğaşmamak için ilan vermiyor vazgeçiyor sizin sitenizde büyük kolyalık hemen ilan verilebiliyor bu sayede siteye de daha az sorumluluk düşüyor zaten ciddi alıcı ve satıcı da internet yoluyla bilgi almak yerine telefonla konuşup yüz yüze gelebiliyor
__________________ Hayata pause ... Mesajı son düzenleyen gangbang : 23-07-2008 - 22:01 | ||
| | |
| | #17 |
|
Tekrar teşekkür ediyorum olumlu yorumlar için. Kayıt gerçekten sorun oluyor. Bende bilirim bir site kayıt istedimi insan bi anda soğuyor yapacağı işten. Bu yüzden ilanlar direkt verilecek şekilde ayarlandı. Fakat ilanlar onayımızı gerektiriyor. Çünkü eğer herşeyi serbest yaptıkmı bu sefer kötü kalpli bazı vatandaşlar alakasız içerikler hatta yetişkin içerikli resimler yayınlayabiliyorlar. İlanın onaylanması en geç 1 saat sürer. Sitemize gönül rahatlığı ile ilan verebilirsiniz yani. Bu arada okadar emek vermişsiniz diğer konunuzu gördüm satmak kolay olmasa gerek Çokta şık yapmışsınız. Bazıları abartıyor modifiye olayını. Siz en güzel en temiz sade şeklinde yapmışsınız. Tebrik ederim.
|
| | |
| | #18 |
| Ikon The Verbal Hologram* Kayıt Tarihi: 05-07-2005
|
Opel Antara olacak yalnız, Anatra değil. ![]() Bi de dikkatimi çekti, Saab yok.
__________________ ![]() |
| | |
| | #19 | |
| Senior Member | Alıntı:
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #20 |
|
Antara olarak düzelttim. Saab nasıl gözden kaçmış anlayamadım. Yarın Full Saabıda eklıyım. BUyuk ilginiz için teşekkür ederim. Allah razı olsun. Araçlarınızı ekleyerekte şu zamanlarda destek olursanız sevinirim. Direkt vitrine anasayfaya alıyorum. Oto galeri kelımesınde ılk sıralarda sıtedir. Ve İllerin isimleri yazılarak aranan izmir oto galerileri, istanbul oto galerileri vs gibi kelimelerde. GUnde bır haylı gıren var faydasını gorursunuz.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| galeri, oto, oto galeri, rehberi, türkiye |
| Konu Seçenekleri | |
|
|