"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| toyota varsa sorun yok | toyota yakıt sorunsalı
arkadaşlar bu arabamla hiç full depo ne yakıyor vs ölçmemiştim (genelde çeyreğin altına indirmem) araç 2007 model 65000'de 1.4 depoyu ağzına kadar fulledim ışık yandığında 595 km idi düz 600 diyelim ışıktan sonra 30 km gider diyelim aracı yine aynı şekilde fulledim ağzına kadar 162 YTL lik benzin aldı hesabıma göre 27 kuruş yakıyor yol bilgisayarı ortalamada 8,2 gösteriyor deponun 50 litre olduğunu da hesaplarsak hesabın sağlamasıda doğru şimdi sorum şehir içi E-5 tede dur kalk dahil hatta 2 gün 4-5 kişi gezdik ve benim klima sürekli açıktır maliyet nasıl arkadaşlar gayet iyi değil mi sizcede
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt
|
araç benzinli di mi ? benzinliyse iyi , dizelse çok fazla gibi.
|
| | |
| | #3 |
| toyota varsa sorun yok | benzinli..
__________________ |
| | |
| | #4 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
|
bence klima ve trafiğe göre gayet iyi değerler... bu araçtan ziyade teknik ile de alakalı , ayak bileğin de süpermiş , nerdeyse hiç çiğ gazın yok ... maaşallah diyim
|
| | |
| | #5 | |
| toyota varsa sorun yok | Alıntı:
eğer rampada gazı yemiyorsa (ki zaten 1.4 kalabalık ve klima açıkken gitmiyo) gaza fazla basmam ha perfolu kullandığım zamanlarda var devir ve hız göstergesi sağa doğru ivmelenirken benzinde sola ivmelenmesini görebiliyorum
__________________ | |
| | |
| | #6 |
| tork arası beygir Kayıt Tarihi: 26-05-2005 Şehir: Ankara Yaş: 27 Otomobil: Honda Jazz
|
gayet güzel bir değer.dediğin gibi 4 kişi falan klimayla beraber çok iyi bir değer.
__________________ bu zamlarla benzin pompası depoyamı giriyor,yoksa..... |
| | |
| | #7 |
| Crazy LIPs ... |
uzun yolda klima kapalıyken yapacağı değeri düşünemiorm çok iyi değer... ama kullanım çok önemli, 1.2 arabayla sırf test etmek için depoyu sonuna kadar boşalttım 25 lira benzin koydum tamı tamına 65 km bitti... 3000 devirin altında kullanmadım ama
__________________ Su katılmamış Apache ! |
| | |
| | #8 |
| toyota varsa sorun yok |
1,4 benzinli corolla esasında ekonomik bir araba ama sakin kullanmak şartıyla aslında 1,6 daha avantajlı
__________________ |
| | |
| | #9 |
| toyota varsa sorun yok |
geçtiğimiz hafta sonu İST-akçakoca akçakoca -İST yaptım bu aracımla ilk uzun yol deneyimimdi. 55 litre full depo gidiş geliş orada gezmem 605km,ortalama hızım 130-140km yol bilgisayarı 6,7 gösterdi ortalamayı klima açık araçta 2 kişiyiz istanbula geldiğimde çeyreğin 1 çizgi altı benzin kaldı bu akşam ışık yandı yandığında araç 640 km idi gittim fulledim(ben ışık yanıkken fazla gitmem güvenmem ışığa) alet 48 litre benzin aldı 7 litre içeride benim bilgisayara göre 100 km daha gider süper geldi bana bu toytalar harbi süpper yaa
__________________ |
| | |
| | #10 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| aynen dostum Toyota sahibini üzmez sen benım tuketım değerlerimi bilsen dahada seversin ama benzınlıden biraz soguyabilirsin
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| sorunsalı, toyota, yakıt |
| Konu Seçenekleri | |
|
|