"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| umuTR | TOYOTA CAMRY yardım arkadaşlar + lar - leri kronik sorunlarını paylaşırsanız bu arad araç gmrük çıkışlı v6 otomatik gümrükten çıkaran babam ama bn işlerle haşır neşir deilken alıp satmmış ve şu an sattımmz kişi başka raaç alcak araç 95 model bi de başka bi camry var o da 90 model her 2sininde kronik sorunlarını yazarsanız sevinirim. iyi forumlar....
__________________ imzanın içeriğine dikkat edelim |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
| Re: TOYOTA CAMRY yardım
camry ile pek bilgi olacağını sanmıyorum..kronik sorunda... TR'de pek fazla olan bir araç değil...
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #3 |
| Pişman Değilim | Re: TOYOTA CAMRY yardım
camry az bulunduğundan parça problemi yaşayabilirsin toyota'da onun dışında problem yaşayacağını zannetmem, corona ve camry'nin yüksek hızlarda performansı çok iyidir
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-08-2006
| Re: TOYOTA CAMRY yardım
Parça problemi vs hiç bir sorun yaşamassın rahat ol.Şuan alabiliceğin en konforlu araçlaradan biri ayrıca kronik sorunu vs duymadım toyota varsa sorun yok.Eğer istanbuldaysan derindere plazaya götür yedek parça bölümünde ibrahim beye uğra selamımı söyle sana a-z seceresini söylesin |
| | |
| | #5 |
| umuTR | Re: TOYOTA CAMRY yardım
arkadaşlar ilginiz için teşekkürler aracı yurt dışından biz türkieye soktuk 5 sene önce fakat bn galeriyle haşır neşir deildim aracı o zmnlar görmedim bu gün trafie kapalı alanda 220 yi rahat gördüm araç çok hoş v6 motor var çok hoş bi araç tadi bi başka kick down süper oluo
__________________ imzanın içeriğine dikkat edelim |
| | |
| | #6 |
| "JEEP" | Re: TOYOTA CAMRY yardım bişi anladıysam arap olayım |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|