"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
Az önce baktım liste fiyatlarına ,dün girememiştim renoda güncelliyo şimdi Focus Trend Dizel 39,990 ..... Civic Dream 34,7>>> 35,2 azıma dolu dolu geliyo ..... ![]() ![]()
__________________ Mesajı son düzenleyen BlackEmperor : 03-07-2008 - 16:36 |
| | |
| | #2 |
| ApAÇi Kayıt Tarihi: 17-03-2008
|
geçen hafta hyundaide indirim oldu. dizel getz havayastıgı abs kilima 25.800 liste fiyati pazarlıkla alıcaz gibi.
|
| | |
| | #3 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
yaw bu fiyatlarla ve donanımla 42 ye bi honda civic alınır yaaa bn begeniyorum baya....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
|
valla haklısın... bu rakamları bu arabalara ödüyor olmamız gerçekten çok yazık. şu fiyatları yurt dışıyla kıyasladığı zaman insanın morali bozuluyor. bu arabalar bu paraları etmiyor çünkü. hele üstelik bir de ortalama gelirimizin ve satın alma gücümüzün avrupa ülkelerine ve amerika'ya göre çok daha düşük olduğunu göz önüne alırsan. durum vahim. bir honda civic fiyatı, ülkenin kişi başına düşen yıllık gelir ortalamasının 4 katından fazla. yani bir türk dünyaya bedel falan olamadığı gibi, 'ortalama bir türk'ün 4 yıllık toplam kazancı, bir tane kıçıkırık japon arabasını almaya yetmiyor. kabaca böyle yani. yazık ki ne yazık. lanet ettirir insana.
__________________ RICA Tuning |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok
|
bende emlak komisyonlarına zam yapıyorum kardeşim... bundan sonra %4 alıyoruz... kimse kusura bakmasın!
__________________ KERE///M |
| | |
| | #6 | |
| Alıntı:
ahah bence sen bu piyasada önce bir standart %3' ü alıp alamayacağına bak da sonra %4 yaparsın istersen ![]() sakın alınma lütfen, tamamen şaka yapıyorum, hepimiz aynı krizin içindeyiz
__________________ RICA Tuning | |
| | |
| | #7 |
| aT_hIrsIzI™ |
ben araba fiyatlarından şikayetçi değilim şahsen bu haldeyken bile yer gök araba ucuz olsa nolacak düşünemiyorum ama arabaya akaryakıt koyup gezmek mesele
__________________ |
| | |
| | #8 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-06-2008
| Alıntı:
aynen kardeş içler acısı bir durum vergi cenneti ülkemiz | |
| | |
| | #9 | |
| ZugoR | Alıntı:
Hemde ikinci el piyasası yükselir
__________________ www.otvyehayir.com | |
| | |
| | #10 |
| hatta vergi cehennemi de denilebilir ![]() vergi cenneti denince aklıma cayman adaları falan gibi yerler geliyor ooff off....
__________________ RICA Tuning |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| son, zamlar |
| Konu Seçenekleri | |
|
|