"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 14-10-2008 Şehir: ANKARA Otomobil: PEUGEOT 307
| Sizin tercihiniz ne olur...
Selam arkadaşlar, Foruma yeni üye oldum.Çok ta güzel bilgiler edindim. Ben şu sıralar yeni bir araba almayı düşünüyorum.Şu an 3 senedir kullandığım 2003 model Pegueot 307 XS 1.6 marka benzinli bir araca sahibim.Aracım bu güne kadar tık bile demedi ve de çok memnunum.Aynı fiyatta olup ta üzerindeki özellikleri sağlayamayan bir sürü araba var.Araba için ayırdığım bütçe 40.000 ytl civarı.Düşündüğüm araçları aşağıda tercih sırama göre sıralayacağım. 1. VW PASSAT 1.6 FSI COMFORTLINE 2. FORD C-MAX TITANIUM 1.6 TDCI 3. PICASSO SXPK 1.6 HDI Yukarıda belirtilen bu araçları yakıt, yol tutuşu, performans, yedek parça, güvenlik olarak ele aldığımızda hangisini önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler. |
| | |
| | #2 |
| The Boss Kayıt Tarihi: 19-03-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: 04' Citroen Berlingo 1.9D Combi
Blog Kayıtları: 1 |
VW PASSAT 1.6 FSI COMFORTLINE tavisye ederim.
__________________ http://www.modifiyem.com/forum/f179/...llikler-96113/ |
| | |
| | #3 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
bencede passat
|
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 15-08-2004
|
Citroen'i ele bence, ne servisinde is var ne iscilik kalitesinde. Passat birinci tercihin Focus ikinci tercihin olsun zaten sende o sirada yazmissin.
__________________ http://www.cardomain.com/memberpage/760438 |
| | |
| | #5 |
| ZugoR |
2. Ford c-max tıtanıum 1.6 tdcı
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-12-2005 Şehir: Afyonkarahisar Yaş: 27 Otomobil: 08 Passat Tsi, 08 Astra cdti sedan
|
e bunların içinden elbette passat
|
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-10-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: -
|
"Yukarıda belirtilen bu araçları yakıt, yol tutuşu, performans, yedek parça, güvenlik olarak ele aldığımızda hangisini önerirsiniz." dediğine göre, tabii ki hepsinin bileşimi olan passat. zaten diğer iki araçla passatı karşılaştırmak bile yanlış aslında. yakıt dersen, dizeller tabii ki daha az yakacaktır. güvenlik konusunda ise 3 ünün birbirinden aşağı kalır yanı olduğunu sanmıyorum. ama genel olarak baktığımızda passat daha bir araba gibi bu üçü arasından. |
| | |
| | #8 |
| Senior Member |
passat ile c max in ve picasso nun uzaktan yakından alakaları yoktur c max ile picasso amacının araçlarıdır 2 side hayli iyidir passat onlardan iyidir demenin mantığı yok çünkü çok farklı sınıftaki araçlardır.. ilk önce istediğin sınıfı belirlemen yararına olur akabinde passat sınıfında bişey arıyor isen alternatifler düşünülür yok c max sınıfında bişey düşünüyor isen picasso mu iyidir c max mi iyidir yoksa diğer bi alternatif dahamı iyidir tekrar konuşuruz.. |
| | |
| | #9 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
passat alıncaksa 1.6 FSI dısında bıse alınmalı ( daha kuvetlı olması acısından )
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Team Lada |
farklı sınıflarda tercih... passat
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|