"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| huseyinnn |
ArkadaŞlar Karar Veremedİm 15000-16000 Ytl Cİvarinda BÜtÇemle Bİ Araba Alcam Ama Hem Ufaktan Modİfİye Edİcem Abartiya KaÇmadan GÖrÜntÜsÜ GÜzel Olucak ParÇa Ve Servİs Bakimindan AŞiri Pahali Olmayacak Hemde MÜzİk Sİstemİ YaptiĞimda İyİ SonuÇ AlabİleceĞİm Bİ Otomobİl İstİyorum Sİzce: 1- Ford Focus Hb 2- Polo Classic 3- Golf Mesajı son düzenleyen dj_haypha : 08-09-2007 - 19:08 |
| | |
| | #2 |
| Senior Member | Re: Sİzce Hangİ Arabayi Almaliyim
polo classici geç bence....golf de olabilir ama focus daha sportif ben senin yerinde olsam focus alırdım |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
| Re: Sİzce Hangİ Arabayi Almaliyim
focus ya da golf..sanırım focus'un daha modellisini alma şansın golf'e göre fazla... en iyi durumda olan aslında.... ikinci el de alırken marka konusunda pek fazla tutucu olmamak lazım... denk gelir başka bir marka ve daha iyi bir durumda aracı bulabilirsin...
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #4 |
| TaYFuN™ | Re: Sİzce Hangİ Arabayi Almaliyim
bencede focus.
|
| | |
| | #5 |
| hızlı ve öfkeliiii | Re: Sİzce Hangİ Arabayi Almaliyim
hüseyin abi bence wolksvagen al derim golf mesela ama bu araçların parçaları ford a göre biraz pahalıdır ama fordtanda daha sağlam araçtır golf ve polo golf e istediğin modifiyeyide yaparsın zaten bu araçın modifiye parçalarıda oldukça çok vardır(bodykit,angel,v.b) golf sağlam araba..
|
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-07-2007 Şehir: istanbul Otomobil: c'S
| Re: Sİzce Hangİ Arabayi Almaliyim
golf al
|
| | |
| | #9 |
| Senior Member | Re: Sİzce Hangİ Arabayi Almaliyim
Şu yeni Civic'lerden olabiliyorsa onlara da bir bak derim.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #10 |
| Remusss | Re: Sİzce Hangİ Arabayi Almaliyim
İstanbulda arabayı ne yapcan basa bela ılla ıstıyorsan Golf derım.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|