"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Senior Member |
Yahu şirketin ve şirket arabasının ne suçu var? Kullanan angut ise yapılacak bir şey yok.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #22 |
| nuriQocca |
şirket denetLemiyorsa şuçu var tabi..ver arabayı aLtına kurtuL ha tabi şirketinde işine geLiyodur işi 'hızLı' bir şekiLde gerçekLeşiyor..
__________________ |
| | |
| | #23 |
| Senior Member |
O iş için halihazırda trafik polisleri var.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #24 |
| nuriQocca |
trafik poLisLeri..güzeL.. aLan memnun satan memnun..yani bir zamanLarın popüLer şirket arabası arkası yazısı :hataLıysam...ara oLayı neydi acaba?..nereye gitti onLar?..geLmiş geçmiş en büyük şirket önLemiydi!..herşeyde oLduğu gibi onuda 'Laçka'Laştırdık foLLoş ettik kenera koyduk..
__________________ |
| | |
| | #25 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
abi yanlış yapmışsın arkaya yanışınca geriye alıp ara gazı verecektin kaçacak yer arardı ,birde plakayı alsaydın keşke hemen polise bildirseydin neyse bende şirket aracı kullanıyorum bunları okuyunca düşünüyorum "acaba ben mi abartıyorum?" temizliyorum,dikkat ediyorum sağına soluna kaldırıma çıkarırken bile partneri içim acıyor. şirket aracı kullanmanın raconu bu mu? yani bu apachelik... Mesajı son düzenleyen 80486 : 18-08-2008 - 19:37 |
| | |
| | #26 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-12-2004 Yaş: 26
|
bunlardan cekmeyen, dertli olmayan var mı acaba ? geçmiş olsun...
__________________ Motorola, telefonumu "7 AY" sonra ve EKSİK teslim etti Motorola ALMAYIN |
| | |
| | #27 | |
| Farkımız Olmalı ! | Alıntı:
++ yok denizhan kardeşim.bazıları varki gerçekden mutevazi insanlar pırıl pırıl arabaları.yapı itibari ile buyuk araba kullanıyorum bazen geçiş ustunlukleri ufak araçlarda olan yerlerde durup yol veriyorlar belkide hani aracın basına bişey gelir korkusu ile hareket ediyorlar.o tip insanlar '' misal sen '' ustune alınmıyordur bile ![]() +executive polislere selam söyle.ne diyimki arkadaş demiş ztn.alan memnun satan memnun ++godfather evet adana da da geneli 34 plakadır %98 gibi bi yüzde verebilirim. aklıma çok farklı bi fikir geldi.bu trz apaçileri tesbitimizde bu konu altında plaka ve araç modellerini belirtelim,ayrıca firma isimlerinide.yolda gordugumuz zaman ona gore davranalım ve bi şekilde de burası tr nin en buyuk modifiye sitelerinden birisiyse yani 4 tekerli herşeyin kalbinin attıgı yerlerden birisi ise o şirkette bunu duyar,o arabayı süren sıgırda bunu duyar.en azından 1 tanesini adam edersek gene kardır bizim ve trafikde aracı ile yada yaya seyir edenler için. Ne dersiniz?
__________________ ![]() 135 Hp Desem İnanma Artık 1.4Bar 160 Hp![]() Mesajı son düzenleyen metehandogan : 18-08-2008 - 21:42 | |
| | |
| | #28 | |
| nuriQocca | Alıntı:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|