Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Genel Otomobil Konuları / Sohbet

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 17-08-2008, 14:38   #11
ultrAslan Member

eReN1905 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: yok
Bi gün çatar bi psikopata rahat ol

eReN1905 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-08-2008, 22:40   #12
Senior Member

discovery - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

geçmiş olsun

Eski 18-08-2008, 02:10   #13
membran member

CrKN - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
Adana'nın yeni action man'i ?

geçmiş olsun..

Eski 18-08-2008, 03:22   #14
507
Emrah Şenel

507 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: PEUGEOT 205 GTI 1.9 D6B
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
bende adandayım dostum, şu şirket arabalarından bir gıcık oluyorum anlatamam...

Eski 18-08-2008, 12:53   #15
Member

Peugeot406 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder
Potansiyel tehlike olarak gördüğüm araçlardır her zaman. Bir defasında virajda sollamış kafa kafaya kaldık. 2 şeritli daracık yolda 3 araç yanyana geçtik. Toprak yola düşürdüm arabayı mecburen, Allah korudu, savrulmadım. Döndüm geri 4lüleri yakıp Demirtaş Sanayi girişinde yakaladım, yaklaşırken selektör attım, zaten anladı benim olduğumu ve direk durdu. Durmasa vururdum, çok açık konuşayım, vurup durdururdum. Neden derseniz ben trafikte yapılan bu tip hareketleri canıma kast olarak görüyorum. Gerçi uymamak lazım diyorum bir taraftan ama, bütün gün trafikteyim, bir yerden sonra bende tutamıyorum kendimi.

Birde, şu Caddy, Transporter, Connect, Doblo tarzı araçlar her zaman potansiyel tehlike, efendi kullanıp arabasının aslında bir TİCARİ araba olduğunu farkedenlere söyleyecek lafım yok ama, diğerleri benim için her zaman potansiyel tehlike.

Arkadaşın başına gelende yapacağı en iyi şey firmayı arayıp plaka numarası ile şikayet etmek, gerekli ilgiyi emin olunki gösterir şirketler.

Geçenlerde bir Tır eşimin ve kayınvalidemin yanında arkamdan, hiçbirşey yapmadığım halde, 60-70 kere selektör yaptı, dur dur diye işaret yaptı.Eller kollar malum dışarıda, arkadaş nakliyeci değil Bursanın celladı heralde. Sıcak vurmuş başına bunun deyip oralı bile olmadım Sanırım OMA nakliyat gibi bir firmaydı, telefonlarını bulursam ve plakayı hatırlayabilirsem gidip bizzat şikayet edicem.

Eski 18-08-2008, 14:29   #16
Team Lada

gunesinoglu - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 03-samara00-vega
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to gunesinoglu
dayakla adam olunsaydı afedersiniz de eşşekler adam olurdu...
kavgayla dayakla bi çözüm olmaz en güzeli efendiliği bozmadan kıllanmadan tüylenmeden yoluna devam etmek eğer cebelleşirsen daha çok üzerine geliyolar.. gerek yok sen büyüksün diyeceğeen bırakacaan...

gunesinoglu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-08-2008, 16:28   #17
Senior Member

SVT5 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

çok geçmiş olsun.

açıkçası trafikte en çekindiğim, yanımda önümde arkamda olmasından en rahatsız olduğum araçlar, bu anlattığın tarz şirket araçları. çoğunlukla da küçük ticari araç olanları. inanılmaz bilinçsiz, kültürsüz bir takım ayılar, araba kendisinin değil ve umurunda değil, olmadık yerde olmadık hareketleri yapar, hiç gazlanmayacak kısa aralıklarda deli gibi gazlayıp ani frenler yapar, aklında makaslar atar, aşırı yüksek sesle müzik dinler, it gibi etrafını keser vs vs...

gördüm mü hemen çekilirim başka şeride ve yol veririm, geçsin gitsin benden uzak olsun. her an gelip sağıma soluma çarpabilecek, kazaya sebebiyet verebilecek ayaklı bela resmen herifler.

Eski 18-08-2008, 16:52   #18
Orhan Baba

godfather - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4
Ankara' da çoğunlukla şirket araçları 34 plaka olduklarından kolay farkediliyorlar ve gerçekten çok tehlikeli araç kullanıyorlar özellikle dikkat ediyorum ve uzak durmaya gayret ediyorum özellikle plasiyer araçlarına ayrıca özen göstermek lazım çok tehlikeliler.
Araçları çok hırpalama konusuna gelince şirketlerde bunu biliyorlar zaten o neden altlarına çok kaliteli araçlar vermiyorlar.
Hurdacıları bi dolaşırsanız bu araçlardan o kadar çok perte ayrılan varki gözlerinize inanamassınız.

Eski 18-08-2008, 17:20   #19
nuriQocca

cookies - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: civic'98 HB
jetta,vectra,passat,focus v.s şirket aracı ortaLama oLarak bunLar..
şirketin suçu hepsi..acaba düşük modeL yada düşük motorLu bir araba aLınca fiLosuna diğer şirketLer yadırgıyomudur nedir?..saçma sapan işLer iyice çöpLük yaptıLar üLkeyi..ne gerizekaLı miLLetiz harbiden ya..

Eski 18-08-2008, 17:26   #20
Senior Member

206Quiksilver - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: ? & ?
geçen sene çalıştığım bi şirkette 30-40 tane clio symbol vardı
5-10 kişinin arabasına bindim yani öyle bi hata yaptım bazıları sevip saydığım insanlardır ama istisnasız hepsi trafik canavarı abartmıyorum daha hor daha dikkatsiz umarsamaz kullanılamaz bi araçlar
o günden beri derim hep şirketim olup araçlarımı çalışanlarım kullanırsa 50 hp den fazla güçlü araba vermezdim veya mutlaka uydu kontrolü ile hız takibi yapardım aksini yapan her şirket hatalı bunda..
araçlar belli zaten beyaz renkli baz bi fiesta focus 206 ... vb araçlar..

206Quiksilver Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları