"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Farkımız Olmalı ! | Şirket Arabalarına Lanet Olsun !
ya şimdi az once adana da tellidere otoban baglantı noktasından cıkış yapıyordum arkamda da WURTH motor yaglarına ait bir van tipi fiesta var.içinde 25 yaşlarında bir kalas bi de clubber muzik açmış geliyor arkamdan.neyse ışıkda durdum falan aynadan bakıyorum bende bmc var neyse aynadan bakıyorum tam altımda duruyor.yeşil yandı karsıya gectim o arada birisi yan tarafımdaydı dobloydu sanırım dönecek oda hali ile biraz dar almam gerekdi dönemeci altımdaki araba itibariylede dar donmek sakıncalı biraz fren yapıp yol verdim.durmadı araba bile hızını kesdim sadece.arkamdan DAAAAAAAAAAAATTT diye bir korna sesi bir baktım inanırmısınız ön motor kaputu benim arabanın altında.neyse bişey demedim diger ışıga geldik ustten metrıo köprüsü geçiyor.karsıda groseri falan var adanadakiler bilirler.orda yanıma geldi eliyle ne war gibisinden hareket yaptı.dedimki'' abicim cok yakından takip ediyorsun altıma girdin az once.gerek yok sakin '' dedim.yaklaşdı cama iyice '' bişeymi dedin lan '' dedi.o an şalterler attı bende.döndüm.'' adanaın yeni action man'i senmisin lan ,altıma giricen geberecen basıma kalacan bas git aksam aksam '' dedim.neyse donduk gobegi hala yanımda bu.cok konusma dedi bana.o arada yesil yandı gene bişey demedim.ya hadi sür dedim sadece.sagıma girdi anama sövdü sonrada hayalpark'a dönen yola girdi.arkasından dönmeyecegimi sandı.o anda o bmc ile nasıl donup peşine düşdüm bi ben bi Allah bilir.o groserinin oradan k.evrendeki yonca markete kadar ışık vs... dinlemeden kovaladım ben kovaladım o kaçtı en son kaybettirdi kendini.ama koca bmc nin bijon anahtarını cekmişdim.dursaydı eger cok kötü şeyler olabilirdi. ya geneline bakıyorum hepsi şirket arabası.adamın bir derdi bir tasası yokki.ölmedigi surece sorun yok.araba kendininmi hayır.kaza yapsa kendindenmi gidicek hayır.e be kardeşim bu kadarda şerefsiz olunmazki.trafikde seyir halindeyim bi araba gecicem 2 şeritli yol ben soldan geciyorum arabayı,,,geçtim saaga gecicem şerefsiz herif sag banketten girmiş arabanın soluna giricek e simdi ben kurallara gore gectim sen salakca bi hareketle gectin.nasıl olacak?... inanın cok sinirliyim.abartmıs olabilirim ama lanet olsun şirket arabası ile apaçilik yapan herkeze +Adanalı arkadaslarımda WURTH firmasına ait araba görürlerse arkasında ihbar nosu var.onu bana bi versinler.adam önüme 1 defa gecti o da kaçarken.yakalıcam diye aklıma gelmedi almak plakasını falan.
__________________ ![]() 135 Hp Desem İnanma Artık 1.4Bar 160 Hp![]() |
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
Karşılık vermemek gerek o tiplere yoksa kendini adam sanıolar ![]() Geçmiş olsun. |
| | |
| | #3 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| http://www.wurth.com.tr/?site=wurth&sayfa=irtibat burdan yardımcı olurlar galiba şayet yetkili firmaya ait bir araçsa bayi araciysa çok zor.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
ben senin yerinde olsam aracımda kaskoluysa binerdim tepesine bmc ile yine sen iyi davranmişin.
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Farkımız Olmalı ! | abi yakalayamadım.yakalasaydım carpa carpa vura vura durduracakdım.indirip bi temiz dövecekdim o bijon anahtarı ile dökme çelikden yapılmış.geri bindirip hadi ikile dicekdim.
__________________ ![]() 135 Hp Desem İnanma Artık 1.4Bar 160 Hp![]() |
| | |
| | #6 | |
| Senior Member | Alıntı:
kesinlikle katılıyorum, cok gecmıs olsun takma kafaya.. Ben de 1 ay once E-5'de bı sırket aracına carptım.. Adam resmen bılerek kazaya sebebıyet verdı ama ıste herıfın surgulu kapıdan gırdıgım ıcın ben suclu oldum | |
| | |
| | #7 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
Böylesi çok trafikte.Bencil insanlar.Acaba kendi alın teriyle alsa öyle kullanırmı arabayı. |
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-06-2008
|
çok geçmiş olsun böylelerine haddini bildirmek lazım arkadan takip etmişşsin inan o korku bile ona ders olmuştur
|
| | |
| | #9 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
yaw onlar felaket heryere her an girip çıkıyorlar hepside çarpık vuruk ztn arabaların...geçmiş olsun...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #10 |
| BOORİS |
temiz dayak yiyene kadar akllanmaz onlar
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|