"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Senior Member | Re: sigara yanığı tamiri
olsun satılsın hala bu dertten muzdarip kullanıcılar var mesela ben.Arabamda 1 tane fazladan dikis oldu,koltuun sol tarafında, bi de saga atttırtsam orjınal gıbı olcaktı da yaptırtmadım,aslında aklıma gelmedı.. onu da sonra artık |
| | |
| | #22 |
| Senior Member | Re: sigara yanığı tamiri
ben autokingte ücretsiz olarak yaptırmıştım 3- 4 cm uzunluğunda yırtık olmuştu belli olmuyo dersem yalan olur bariz belli oluyo ama eskisinden çok daha iyi olduğu kesin |
| | |
| | #23 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 29-07-2004 Yaş: 23
| Re: sigara yanığı tamiri
maslak oto sanayıde 1. kısımda king auto war onlar yapıyolar hiç belli olmuyor
|
| | |
| | #25 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 02-03-2008
|
outo kınge aracımı götürsem acaba sigara yanığını kaç saatte halleder?
|
| | |
| | #26 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
telefonla sormak en mantıklısı . veya götürüp göstermek.
__________________ |
| | |
| | #27 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
|
Aslında işlem çatlasa 15 dk. boyasının kurumasıyla filan hani 30 dk. filan
|
| | |
| | #28 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 02-07-2008 Şehir: istanbul Otomobil: c2
| Bu işi yapan tek adam benim :))
Sevgili arkadaşlar, geçenlerde Power Fm de Gevezenin programında da dinlediyseniz bu işi yapan tek adam benim, yani oto döşemelerindeki sigara yanıklarını tamir ediyorum ve bu işi yaparken tüm istanbulu bisikletle dolaşıyorum, araç nerdeyse gidip yerinde yapıyorum... Bu konu ile ilgili sormak yada öğrenmek istediğiniz şeyler olursa www.sanverusta.com dan bana ulaşabilirsiniz... Görüşmek üzere... Mesajı son düzenleyen SANVER USTA : 11-07-2008 - 13:19 |
| | |
| | #29 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
daha once bırısı bır sıte vermıstı onlalrda yapıyor verıyım lınk ı DR VINYL - Tampon, deri vinil, boyasız göçük, sigara yanığı, göğüs kapı döşemesi |
| | |
| | #30 |
| PsYCHo-SoMaTiC ADdicT |
ben yaptırdım tekrardan yırtıldı tavsiye etmiyorum yeni koltuk falan alın
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|