"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| PsYCHo-SoMaTiC ADdicT | sigara yanığı tamiri
sigara yanığı tamiri yapan bi yer biliyormusunuz?
|
| | |
| | #2 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Yaş: 24
| Re: sigara yanığı tamiri
DÖŞemecİler Genelde UĞraŞir Ama Bİlemİyorum
__________________ A H M E T |
| | |
| | #3 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 24
Ziebart falan yapıyo galiba. Kızıltoprakta biyer var Shell i geçince hemen ışıklardan sola dönüyosun biraz devam edince sağda bi oto bakım merkezi var orasıda yapıyodu.
|
| | |
| | #4 |
| SuPeRAnDRoiD Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 32
ya bir ara arkadaşlarda benim aracın arka koltuğu ve tavanı yakmışlardı.. direk kılıf geçirdim üstüne.. tamir olacak gibi değildi benimki, delmiş gitmiş koltuğu..
|
| | |
| | #5 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
| Re: sigara yanığı tamiri Alıntı:
| |
| | |
| | #6 |
| Turbo ENERGY | Re: sigara yanığı tamiri
valla arkadaşlar tavanın tam ortasından bir tabela sarkıtacaksınız binen kişinin ilk başta kafasına çarpacak bir bakacak aha "sigara içmek yasak" o acıyla meak etmeyin arabanızda sigara içmezler ve sizinde koltuklarınız sağlam kalır hadi koltuk neyse dalgınlığa gelir düşer yakarda tavandaki yanıkları anlayamıyorum adam tavandamı söndürüyor yada ürücü arabayı ters çeviripmi sürüyor allah aşkına
__________________ www.toyotaclubtr.com |
| | |
| | #7 | |
| renaultsport | Re: sigara yanığı tamiri Alıntı:
| |
| | |
| | #8 | |
| SuPeRAnDRoiD Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 32
| Re: sigara yanığı tamiri Alıntı:
kimseninde sesi çıkmadı, eve gittim orada fark ettim
| |
| | |
| | #9 |
| 06 BE 606 | Re: sigara yanığı tamiri
Yanık koltukta ise orjinal dikişleri gibi bi dikiş daha yapılıyor ve tabi yanındaki koltuğada simetrik olarak aynı işlem uygulanıyor,eğer tavanda ise de happycar gibi yerlerde görünümde iyileştirmeler yapılıyor fakat eskisi gibi olduğunu söyleyemem.
|
| | |
| | #10 |
| ~~ SpawnRuleZ~~ | Re: sigara yanığı tamiri
ben arabada sıgara ıctırmıyorum abı en guselı =) yanınca ınsanın ıcı gıdıyo walla ...
__________________ ![]() 390 bg (287 kW) stock |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|