"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Takehi Ko hoNdA | 2 nci eldekı arkadaşlarada sordum ayrıca suandaki piyasası 18 ama eylülden sonraki aylara sarkarsa fiyatının düşüceğini söyledıler çunkı ekimde golf yeni kasa qelıyor kasa ve model düşeceqınden piyasa fiyatının altına inecek aslında bu tüm modellerde olacak bısey çoğu birbirine endeksli .. arabanın resımlerı modifiyemde varmı ? Mesajı son düzenleyen BArhoNdA : 07-08-2008 - 14:31 |
| | |
| | #22 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
__________________ Team VW |
| | |
| | #23 | |
| Takehi Ko hoNdA | Alıntı: | |
| | |
| | #24 |
| Takehi Ko hoNdA |
enis bu arada golf 5 e ABT motor tuning de yapabiliriz haberın varmı artık ABT motora yazılmla tuning yapıyor ... 2 yıl garantılı TÜV den onaylı (: haftaya kısmetse golf GTI yapıyorz 200 hp den 240 hp çıakrtıcaz |
| | |
| | #25 |
|
Yaa düldül 102 beygirden çıksa çıksa kaça çıkacak ![]() Gerek yok Zaten o da 2006 çıkışlı 2007 model, 2 seneyi devirdi daha 14.000de
| | |
| | #26 |
| Takehi Ko hoNdA |
şimdi baktımda TDI Lara oluyormuş FSI olmuyor (: nEyse eqer sen aracı satana kadar ben araç almasam senın araca bakmayı istiyorum enis .. haberın ola aha ben burdayım burda bulamazsan Acarlar'dayım beklerım yanı herhanqıbır sıkıntın olursa yardım ederım elımden qeldıqınce ![]() çoqunlukla General ' e qitmişsin zaten (: |
| | |
| | #27 |
|
Bi kere sanırım kartal doğuşa girdi, gerisi general... Son zamana kadar tüm bakımları servis ne dediyse tam yapıldı..En son 1.5 kağıt falan masraf çıkardılar onu yaptırmadım, genel bakımı yaptırdım sadece... O arada salıncaklar rotlar 4 disk+balata akü falan değişecekti...Bi aküye 170 lira işçiliğe de 30 toplam 200 para yazmışlar dokundu valla, dedim kalsın ben 120 liraya kendim değiştiririm...
| | |
| | #28 |
| Aktif Üye |
2001 A3 var, 74.000 km, AKL motor..düşünürsen pm at |
| | |
| | #29 | |
| Takehi Ko hoNdA | Alıntı:
| |
| | |
| | #30 |
| Takehi Ko hoNdA |