"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
inşallah temiz bitane denk getirirsin gene en temizini sen bulursun murat aga
__________________ |
| | |
| | #12 | |
| Takehi Ko hoNdA | Alıntı:
Vw servisinde olduğum için sıkıntı yaşamıcam araç bilgisi konusunda değişen civatasını bile görme şansım var ... | |
| | |
| | #13 |
| MdfyM Team |
İşte o yüzden dedim sen bulamazsan biz nasıl bulalım diye ::Ç
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #14 |
| Takehi Ko hoNdA | abi olar ya .. akrabada tanıdıkta emiceoğlunda komşuda satacak biri çıkar bole bır araba (: nekadar çok arayışı qenişletırsem okadar çabuk bulurum kasdım o (: |
| | |
| | #15 |
| MdfyM Team |
O kadar içten istedin ki bi tane biz yapalım sana
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #16 |
| Takehi Ko hoNdA | abi babam araba dıyo başka bısey demıyor bende bekletıyorum GoLf almak için yoksa qıdcek teneke bısey alıcak ondan korkuyorum (: sahıbınden de bakmadıqım golf kalmadı ist içi ama çoğu patlak arabaların ben dırek temız bınıcıden almak ıstıyorum |
| | |
| | #18 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Benim arabanın ederi kaç para peki?
__________________ Team VW |
| | |
| | #19 | |
| Takehi Ko hoNdA | Alıntı:
allah rahmet eğlesın burda çoçuk civicle ağaca qirdi araç paramparça oldu benımde qozum korktu yanı kader ecel bu ama nedense babam hep bu arabanın belalı olduquna ınanıyor bu yuzden dolayı vazgeçtı almıcak yanı ben alsam bıle çok karşı çıktı bundan dolayı golf e dönüş yaptık arıyorum inş bulucaz (: özelliklerını hemen alıyım .. şimdi modeli ve km olmadan bır cvp yazamam ama piyasası 16 ve 18 arası | |
| | |
| | #20 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Verdikya model ve özelliklerini ![]() 2001 Comfort, düz, 72bin km
__________________ Team VW |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|