"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Takehi Ko hoNdA | arkadaşlar çoqu eski üye oln akrdaşlarımız bılır nasıl bir hoNda delisi oLduğumu bilir az çok ama nedense sevdiğim araca kavuşamıyorum kısmet dedım hayırlısı dedım olmadı ama ne yazıkki olmadı Karar deqiştidim ve Golf IV arıyorum ciddi anlamda eqer 3ildiğiniz duyduğunuz gördüğünüz istanbul içinde özellikle Düz vites sadece benzinli 110000 Bn KM.. fazla geçmemiş AKL motor bir GOLF IV arıyorum ilqiniz için şimdide tşkLEr ... |
| | |
| | #2 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
|
Simdiden hayırlısı olsun almısken 20v al bari |
| | |
| | #3 |
| Takehi Ko hoNdA | o beni aşar şimdilik )inş ilerde GOLF GTI çunki kullandım ve tadını aldım Fena bısey kullandıqım araç haftaya ABT tuning yapılıcak ve 200 hp den 240 hp yükselicek çoçuk tam bir modifiye delisi (: kısmetse ilk satışıda ben yapıcam ABT nin ... şimdi adamlar artık yazılımla motorla oynuyolar çok profosyonel oldu ... |
| | |
| | #4 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Benim araba 2001 model comfort,düz vites, 72binde, tüm bakımlarıda yetkiliden... Ama golfVI çıkana kadar satmıyorum
__________________ Team VW |
| | |
| | #5 |
| MdfyM Team |
Olm sen bulamıyorsan biz nasıl bulalım sana
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #6 |
|
Ya şu yakında satmayacam, satacak olsam ikimiz içinde çok iyi olurdu...
| | |
| | #7 |
| MdfyM Team |
Sana değil Murat'a dedim zaten
| | |
| | #8 |
|
Biliyorum zaten
| | |
| | #9 |
| MdfyM Team |
Öyle olsun bakalım
| | |
| | #10 | |
| Takehi Ko hoNdA | Alıntı:
CİDDİ ANLAMDA ARABA ARIYORUMtan abi öle deme bulamıyorum golf IV sağlam araba bulmak zor adam km 80 bin km dıyor ben burdan proqramdan bakıyorum 140 binde bakıma girmiş yanı yani adamlar acayıp şekilde km oynuyolar boya yok dıyor araç nerdeyse boyanmış nebılyım piyasa çok bozulmuŞ.. (: Mesajı son düzenleyen BArhoNdA : 07-08-2008 - 11:44 | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|