"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| AC Schnitzer Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36
| Renk Kodu | Yardım..
selam arkadaşlar, komple e36 restore etmekteyim. Motor ve şanzıman indirildi. Yarın elektrik tesisatı ve göğüs komple sökülüp kaportaya gidecek araç. Renk için karar verdim fakat kodu konusunda emin olamıyorum. Sizlerle de paylaşayım dedim ![]() İstediğim renk, aşağıdaki fotoğrafta. Ben araştırma yaptım baya. Buna yakın bulabildiğim tek renk "Steel Blue Metalic" olarak geçiyor. Aracın sahibini de aradım, kristal mavi dedi. orjinal boyasıymış aracın.. Steel blue metalic dışında yakın bir renkle karşılaşmadım. İstediğim renk Bulduğum Steel Blue Metalic ![]() ![]() Ne diyosunuz, renkler aynı mı sizce?
__________________ [WWW] -> We Want Women! |
| | |
| | #2 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Aynı değil gibi. :S aslında aracın sahıbıne "ral kodunu" sorsaydın keske. Hatta imkanın varsa tekrar arayıp ral kodunu sor. Arabanın ya kapı kenarında yada on kaputu acınca radyatorun onundekı kısında şase üstünde yazar. Yada BMW servisini ara kristal mavinin RAL kodunu sor. En kolay yol bu. |
| | |
| | #3 |
| Projektör Kayıt Tarihi: 21-05-2008 Şehir: Bursa Otomobil: 1.4 Clio Hb
|
3 resimdede farklı renk çıkmış araba zaten buradan karar vermek imkansız ekranlarımızın kontrast ayarı bile değiştirebilir kodu.En iyisi sahibindden net öğrenmek.
|
| | |
| | #4 |
|
araba kendisinde değilmiş. sahibini aradığımda sormuştum. araba yeğenimde mi ne öyle birşeyler söylemişti.. olmazsa tekrar arayayım bari.
| | |
| | #5 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
Çok güzel bir renk umarım içine siner...E36 yada baya yakışıyor bu ton...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #6 |
|
bende öyle umuyorum benim de hoşuma gitti baya..
| | |
| | #7 |
| UNDERGROUND |
Bu E36 lara kırmızı çok yakışıyor Bu da çok hoş renk ama ben kırmızı tercih ederdim... |
| | |
| | #8 |
|
araç zaten kırmızı şuanda. fotoğraflarını çekip, ayrıca bir konu açacam bu restore ile ilgili zaten. kırmızıdan nefret ettim artık. hep kırmızı araçlar denk geliyo bana
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|