www.modifiyem.com | |
| |||||||
Pist Günleri İzmir'deGenel Otomobil Konuları / Sohbet icinde Pist Günleri İzmir'de konusu , sureler ıle ılgılı acıklamalar yapalım, ttslerın bırınde slıck vardı dıerınde yok, ama 2 sıde muazzam soforler.. 2. rx8de amortısor yay vs tam ne var bılmıorum ve cok pahalı slıckler vardı ... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #17 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 25 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
|
sureler ıle ılgılı acıklamalar yapalım, ttslerın bırınde slıck vardı dıerınde yok, ama 2 sıde muazzam soforler.. 2. rx8de amortısor yay vs tam ne var bılmıorum ve cok pahalı slıckler vardı kendısıde yarıscı ztn.... typer rallı arabası ztn yukarda belırtılmıs daha bıle ıyı yapabılırdı.. slıcklı baska kım vardı 1.12 lerde yapan ayhanın ctr, baska su an aklıma gelmedı.. ben zevkıne cıktım pıstte bişiy yapamayacagımı bılıodum, sıfıra yakın hankooklarla gırdım 185 ztn son vırajda tum tellerı cıktı ortaya , fazla dusuren yaylarımdan 6 cm dolayı amortısorler patlak, ztn dıreksıon tepkısı genel surus ozellıklerını anlatmama gerek yok arabanın, bıde pıstın karakterı cok yavas oldugu ıcın 2 ıle gecmek durumunda kaldım cogu yerı 3 e alıorum araba bayılıo fılan alt devır kalıorum cogu yerı hızlanamadan kesıcıde geçtim![]() vırazj cıkışlarıda komple sardım son turdada sovumu yaptım, yan fılan gırdım komple bazı vırajlara, duman ıcınde guzel kareler verdım sanıorum, yayınlancak ztn fotolar.. 316yla gırsem bıle daha ıyı zaman yapacagımı bılıodum , bendede bıraz foto var eklerım.. hatta kısa vıdeo ![]() [Sadece Üyeler Görebilir. ] ılkınde ılk tur yavas gırdım dıerı fena deıl.. [Sadece Üyeler Görebilir. ]
__________________ +200whp n/a vectra v6 |
| | |
| | #18 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 25 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
|
porschler fazla basmadılar bu arada 2-3 tur atıp gıttıler, bende 4-5 tur attım cogunluk 10 turdan fazla attı zamanlarını gelıstırdı.. saaba sasırdık bız sıgandan yavas gecıodu nası o sureyı yaptı hayret statıon araba gercı slıck vardı sanırsam yaaaa:S:S
| | |
| | #19 |
| Efsane Member |
Araba büyük tabi gitmiyo küçülsünde CorsaOPC olsun |
| | |
| | #20 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
|
saab steyşın ve palio kitkar en çok takdir ettiğim 2 araba idi. tecrubeli arkadaşlar da zaten süreleri ile kanıtladılar durumlarını. güzel bir gündü kısaca, güneş dışında |
| | |
| Reklam |
| | #21 |
|
| | |
| | #22 |
|
bu arada surelerde ılgınclıkler var bence, 09 wrxle beraber cıkmıstık, arkadaslar arayı actıgımı soledıler, 1.13 yapmıs arkadas , daha sora bı dahamı cıktı suresını gelıstırdı bılmıorum tabı, megan rste serkan abı cok yavas gıttım dıo nası o sure cıkmıs hayret sasırmıs
| | |
| | #23 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 31 Otomobil: corolla d4d mmt
|
RX-8 in yol tutuşu da çok iyi zaten. derecesi de iyi pilotta sağlammış
|
| | |
| | #24 |
| Hacı kekiği uzatıversene Kayıt Tarihi: 01-01-2008 Şehir: istanbul Yaş: 23 Otomobil: -
|
Mehmet her timetriale katılıyo zaten =) Seyretmesi keyifli bi insan Aracına da baya hakim Yine güzel iş çıkarmış... Onurcan da baya paslanmış , o daha iyi zamanlar yapardı aslında N'oldu acaba bi terslik mi vardı o gün ?
__________________ Yeyon yeyon doyameyon dohtor bey !... ![]() |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
| |