"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 09-01-2008 Şehir: bursa Yaş: 25 | bizim patron 2004 yılında opel vectra almıştı.arabayı bir sene olmadan satıp ford focus almıştı.ben hep merak etmiştim niye sattı diye.sebebi;üretim hatasıymış.o zaman 40milyara araç alıyon o da bozuk çıkıyor.gerçi aldığı focusda üretim hatası çıktıya adamda ne şans var.üretim hatalı araçları alıyor. |
| | |
| | #42 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 |
Neden patladığını söyleyemediler mi?
|
| | |
| | #43 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004 |
yazıların için teşekkürler. neden patladığını söylemediler çünü bölge müdürleri olayı kestirip attılar. neticede ben salı günü şikayet işleri ile uğraşırken opel ataköy yetkili servisten telefon geldi aracınız getirip garantiden tamir edicez diye.o günü getirdim teslim ettim.yoksa ingilizce ve almanca bilen arkadaşlarımı bile hazırlatmıştım.yazılara başalayıp yolluyacaktım. şimdi ben bir daha acılmıyacagına dair bir garanti istiyorum.ya önumde ki açılırsa ne yapıcam.ölüm oranı yüksek bir olay olur.değişen butun parçaların rapor halınde alıcam.artı daha önceden gelen bölge müdürleri(a.ı... ..y.....) hakkında bir şikayette bulunsam mı.bu işi nedenini araştırmadan yedirebildiklerine diyip bize itiliyorlar.ve böyle hassas bir güvenlik sorununu nasıl bastan sağma yaparlar hala şaşkınım. acaba neden döndünüz diye sordum işte beyfendi bölge müdürleri tekrar inceledi boyanın kalınlıgı felan filan eee e..n. ..yd...... daha önceden baksanıza. daha öncede aracı dısarda boyatıp da airbag olayını servıste yaptıranlar varmıs mıs.e salak herif boyanın ne zaman yapıldıgı parlaklık ve kalınlıktan ve de bu araç garantili.boya oldugu da opel gerçek yetkili serviste de belli. opel gerçek servisi de gözumden düştü opel ataköyde. şimdi ben almanya merkeze bölge müdürleri hakkında şikayet etsem mi acaba? honda tavsiye eden arkadaşlar benım diğer aracım honda.ilk göz ağrım. şu anda honda yı kullanıyorum. honda nın ne kadar sorunsuz oldugunu biliyorum yanlız honda yı alırken de daha almadan servıslerle tartısmıstım. |
| | |
| | #44 |
| Farkımız Olmalı ! |
alacaksın bi nissan işte adamlar 20 yıl sonra bile araçlarının arkasındalar e-5 üzerinde kaldım bi gun bende de vardı numaraları aradılar geldiler sağolsunlar tamir için bizim oraya gidelim isterseniz istersenizde sizin gittiğini yere bırakalım dediler.LPG arızası oldugu için gitmedim okara taa beni e-5 den alıp tellidereye götürdüler ve arabamda 90 model yani.aslında birazda bayi ile alakalı ya bende dobloyu götürdüm daha 2008 model.havalandırmanın hani göğüste kapakları varya onladan birisi kırılış.göstedim.gerekceye bakın ben oraya göğüs parlatıcı sürmüşüm o bakımdan garntiye girmezmiş.![]() dedim ben parlatıcıdan şikayet etmiyorum.bunu değiştirin kırıldı diyorum.ama bu beyazlaşır diyorlar.niye dedim beyazlaşsın siz bundan söküp diğer arabalarmı takıyorsunuz dedim.uzayaakdı tartışma .ya tamam allah bildiği gibi yapsın sizi dedim.o fiatta berbatt yani
__________________ ![]() 135 Hp Desem ![]() Mesajı son düzenleyen metehandogan : 16-05-2008 - 09:15. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|