Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Genel Otomobil Konuları / Sohbet

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 13-05-2008, 18:39   #31
VURGUN

oryoda - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi BlackEmperor Mesajı Göster
olay bitmiştir

cok geçmiş olsun Allahtan yüzüne patlamadı....

yapılacak 2. sey var;

1. Dava açıp yıllarca ugraşmak
2. Arabayı hemen satıp Honda almak

tekrardan geçmiş olsun
en uygunu ıkıncı sık olacak veyahut vw de dusune bılırsın cunku bırıncı sıkkı yapan bırısı olmustu turkıyede buyuk bır ıs adamı opelıyle kaza yaptı ve hava yastıgı acılmamıs adam butun vargını fel oldugu ıcın tedavısıne harcadı ama duzelemedı dava sonucuda senelerce ugrastıktan sonra olumsuz cıkınca adam kaza yaptıgı arabayı otobanda yakmıstı habercılerıde cagırıp

buyuk gecmıs olsun bence bır kurban kesmek lazım verılmıs sadakan varmıs

Eski 13-05-2008, 18:54   #32
Senior Member

Otomobil: var
Yazmıyım diyorum da yaştan mıdır nedir çenem durmuyor... maalesef marka olarak beli statü kazandıklarını düşünen firmalar bizim ülkede adamı it yerine bile koymuyor...

Bu ülkede japon arabasının dışında alırken en az iki kere düşüneceksin.. Avrupa araçların temsilcileri dediğim dedik öttürdüğüm düdük nasılolsa alan biri çıkar mantığındalar ve haksızda değiller...

Fransızdan çektiğim gavur eziyeti dedim...alman daha da beter ol dedi... italyan aldık dakika 1 gol 1 oldu...... abs ringi elimizde yok dediler... ön cam çatlak cam yok adamların elinde.... 10 gün sonra gelirmiş... hadi ben kiralık kullanıyorum...kırılırsa yerine araba verirler... ya satın alsam..cam kırık ön cam ve 10 gün.... neyi bekliyorum 10 günde kaç araba üretiliyor...

S2k'nın yan camını indirdi hırsız amca... cuma akşamı... cumartesi sabah servise gittik... kullanacaksanız bugün getirtelim değilse pazartesi sabah 11'de gelip alın dediler... dedikleri saatte aldık... s2k yılda en fazla 50 adet satıyor...

Accord'un xenon.... değiştirdik.. ödemede garantiden olduğunu öğrendik... ağlamadık zırlamadık... 1 sene sonra garantisi bitmişken diğer farda aynısı oldu... yine garantiden.... orayı ara burayı ara değil...
garantiden değişiyor dediler.....

Plsatik kalitesi şöyleymiş süper almanların...doğrudur 100bin avro saydığın aracın kapı kolları 1 yılda soyuluyor... nedeni de fazla kaliteli....aman eksik olsun...

Opel bu kadar sorunlu değildir ama asıl sorunlu olan servisleri ve bunca şikayete rağmen birileri ne oluyor hemşerim demez.....

Arabanı sat Honda al... çok samimi bir öneri.... Şöyle yol tutarda böyle yol tutar.... beni yolda bırakan araba nereyi isterse orayı tutsun.... aklıma tüküreyim....!

Az kendi derdimi yazdım ama durum bu... geçmiş olsun.. uğraşırsan çözersin ama çözülene kadar geçireceğin mutsuz zamanın parasal değeri yok....!

Mesajı son düzenleyen hkn61k : 13-05-2008 - 18:56.
hkn61k Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-05-2008, 19:14   #33
Senior Member

Honda'da olabilir Toyota'da olabilir, sahsen kac tane Toyota degistirdim bazilarinin canina okudum, bir tanesi bile tik demedi.

Opel konusuna geri donecek olursak, garanti taktigi musteriyi korkutup servise cekme taktigi, bence kendine guvenilir bir usta bul, arabanin sorunlari ile o ilgilensin, cok daha memnun kalirsin hemde aracina ne islem yapildigini gorur ve bilirsin.

Hattori Hanzo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-05-2008, 19:14   #34
---

emp:) - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: ----
Servis kesinlikle çok önemli ciddi ciddi bayi adıda vericem Çanakkale Ekşi otoda aracımızın 60.000km bakımını yaptırıcaktık yaklaşık 580ytl tutarında bir bakım. Daha öncesinde aracın debriyaj bilyasının ağrızalı olduğunu tespit ettik. Aracın bütün bakımları servis içinde yapılmıştı ama 15.000km bakımı bakım olarak değildide yağ değişimi olarak yapıldığından dolayı sadece araç garanti kapsamı dışındaydı. Bize bunun ücretsiz yapılamayacağını söylediler bizde mecburen parasını verdik yaptırdık.

Daha sonra akü'de bir sorunumuz oldu şarj tutmuyordu Balıkesir Tınaz otoya gittik çeşitli ölçümler yapıldı ve akünün değişmesi gerektiği söylendi. Biz zaten giderken akü alacağımız kabullenip gitmiştik. Fakat orda biz birşey demeden arabanın garanti durumunu sordular bende garanti kapsamı içinde olmadığını 1 bakım harici bütün bakımlarının tam olduğunu belirttim. Bunun üzerine aküm ücretsiz olarak değişti 5 kuruş para vermedim ayrıca son dakikada gitmiştim kapatıyorlardı ona rağmen 30dk benimle ilgilendiler.

Eski 13-05-2008, 19:24   #35
VSO
'95

VSO - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Renault Clio B Ph2.Hyundai Getz CRDI.
Gavura sağlam bi mail at. Bu Opel'in Türkiye büyük servisine dönüş yapacaklardır. Ordan da sana bi dönüş olacak. Garanti maranti fasa fiso. Olay bitmiştir diye bişi yok. Peşini bırakma. Mahkemeyle fln Almanyadan ses çıkmazsa uğraşırsın. Daha önce VW'de Tr servisleri sallamamıştı bi problemde..Almanyaya mail attım, hemen operasyonu tamamladılar.

**Grank değil,KRANK!
VSO Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-05-2008, 19:41   #36
aT_hIrsIzI™

egeayd - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 9n3
valla ne diyim opel bu

Eski 13-05-2008, 19:42   #37
renaultsport

clioGT - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: RS
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ERAY55 Mesajı Göster
bu kadar kötü olamazsın
duruma göre

Eski 13-05-2008, 23:30   #38
Kuyruklu İmpala..

Bekir K. - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 1951 Willys Cj-3A
bi ara bi site vardı..

opelzede.com diye... görünce başlığı direk aklıma geldi bi gireyim dedim...mahkeme engellemiş...

geçmiş olsun...herkesin dediği gibi bırakma peşini bence... 1 ay sonra olur 1 sene sonra olur farketmez...en azından senden sonrakiler bu kadar mağdur olmaz hiç bişey olmasa...

Eski 13-05-2008, 23:33   #39
Style 007

berk007 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

geçmiş olsun.

ayrıca ŞikayetVar adresine şikayetini yazarsan daha fazla insana ulaşmış olursun.
İnsanların bu tip konularda bilgilenmeye ihtiyacı var.

Eski 14-05-2008, 01:52   #40
Aktif Üye

sagopagizmo - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Bende yıllardır opel kullanıyorum bugüne kadar ne bir şikayetim nede servisle bir sıkıntım oldu demekki heryerde farklı durumlar var..belki benimde başıma bişi gelse banada aynıları olucak neyse geçmiş olsun...

sagopagizmo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları