"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-05-2006 | Alıntı:
bende bi opel var öndeki araçtan düşen parça benimn aracın karterini delmişti yaklaşık 140-150 vardı hızım gecenin 3 ü olması lazım ...kurtköyü geçince Assan fabrikası var ordaki üstgeçitin altında kaldım ..yani kuş uçmaz kervan geçmez biryer ..adamlar özel araba yollayıp beni evime götürdüler aracı da çekiciyle kaldırdılar ben gayet memnunum yetkililer arıza bulamadılarsa garantiye almazlar doğru bana kalırsa sen başka servisler denemelisin | |
| | |
| | #12 |
| V.A.G. Kayıt Tarihi: 07-05-2008 Otomobil: BMW 1.16 3K |
Açıkcası arkadaşın corsası elimdeyken normal ortalama hızda kullnırken turbsu patladı.....gittim servis karsladı Allahtan yoksa az buz fiyatı yoktu
|
| | |
| | #13 |
| CUPRA |
Kaza yapan kişi aracı nereye yaptırdı acaba... Yaptırdığı işlem bile garanti kapsamında olması lazım diye düşünüyorum, ki kaskoluyduysa sanayide yaptıracak hali yok eski sahibinin...
__________________ |
| | |
| | #14 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 15-08-2007 |
bence topkapıdaki opel odaka gidip konusmakta fayda var.en ilgili servis onlar.her yönden ellerinden geldigince yardımcı olmaya calısıyorlar.buarada expertiz raporu ile arabada herhangi biyerden darbe yoksa, airbagin patlaması üretim hatası olabilir.bu yüzden de bence peşini bırakmayın.sonucta problem bulunmadgı sürece tekrarlayabilir.
|
| | |
| | #15 |
| E36 black<?>white Kayıt Tarihi: 07-06-2006 |
Airbag patlayınca ne hissettiniz arkadaşlar, bende hiç patlamadı, patlamasında. ![]() özellikle önler patlayınca sert mi çarpıyo yoksa yastık gibi mi?
__________________ Ata öyle binilmez böyle binilir. |
| | |
| | #16 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006 |
Güzel konu geçmiş olsun
__________________ |
| | |
| | #17 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33 | Alıntı:
ben TEM otoyolunda spin atmakta olan yakın bir arkadaşımın arabasına yandan 130kmh hızla çarpmak suretiyle iki arabayı birden pert etmiştim. kazanın kuru metalik gürültüsü ve kabin sarsıntısından airbaglerin açıldığını ancak birkaç saniye sonra insan farkediyor. aslında sert çarpıyor ve sert çarptığını sonradan anlıyorsun. ama o kaza anında insana pamuk gibi geliyor.
__________________ Volvo S60 T5 - RICA PPC | |
| | |
| | #18 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23 |
işte bu yüzden hiç rahat olamıyorum.. her zaman 4 hava yastığımın civarı boştur.. kalemliktir süstür çıkartmadır falan takmam airbag civarına.. direksiyon ve oturma konumumda hep birşey olursa üzerine kurulu.. geçmiş olsun .
__________________ |
| | |
| | #19 |
| Audi A5 1.8 tfsi Kayıt Tarihi: 01-05-2006 |
Ne diyorsunuz arkadaşlar, nasıl olay bitmiştir? Servisten airbagin patlamasının nedenini bulamadıklarına ve garanti kapsamında değiştirmeyeceklerine dair kağıt alacaksın ve noterde almancaya çevireceksin. Ayrıca olayla ilgili VAG-COM bilgisini isteyeceksin. Sana yeni araba verirler merak etme. Yurtdışında bu işler böyle işler. Bazı arkadaşlarımızın cevabı Türkiye'deki tüketici haklarındaki cahilliği kanıtlıyor. Ne demek hata bulamazlarsa garanti işlemez? Bi anda direksiyonun kitlense kaza yapsan. Sonra düzgün çalışsa sana ödeme yapmayacaklarmı?
__________________ |
| | |
| | #20 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23 |
VAG-COM volkswagen audi grup için ![]() TECH 2 bilgisi lazım opel TECH 2 ..
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|