"Caddelerden Pistlere" | |
| |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Opel rezilliği... cuma akşamı e-5 de 90 km hızla gıderken sol yan hava yastıgı kendılıgınden patladı. ertesi gunu opel ataköy servısını gıttım durumu ızah ettım ve arac hafta sonunu servıste gecırdı. pazartesı gunu bölge muduru geldı baktı ve araç sağ arka ve sol ön kapıları boya tespıt edıldı.ben bu aracı 2.el aldıgım ıcın benden öncekı hıyar opel gerçek de 2007 nın 3.ayı boya yaptırdıgı ortaya cıktı.netıce de boya yapılalı 1 sene olmuş.hava yastığı patlamasında bir arıza bulamadı bölge müdürü. yetkili servisin dediği bu olay garanti kapsamına girmiyor.ben de bu olay üzerine opel gerçek ile konustum onlarda aynı diyeceklerını belırttıler. bunun üzerine bugün izmir müşteri ilişkilerini aradım pek bir netıce alamadım. şimdi bugun almanya merkeze bır e maıl cekıcem.netıcesını görucem. soruyorum size sizinde durup dururken hava yastıgı patladı mı hiç?allah tan yanda kı ya ön de kı patlasa o hızla gıderken kaza bıle yapılır.can güvenliğiniz sıfır neredeyse. opel hakıkaten sorunlu bır otomobıl ve servıslerı denıldıgı kadar varmıs. opel marka aracı olanlara seslenıyorum başka şikayetlerden öturu yetkılı de sorun yasayan var mı? sizce ne yapmalıyım? |
| |
| | #2 | |
| Special Edition Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB | Alıntı:
olay bitmiştir cok geçmiş olsun Allahtan yüzüne patlamadı.... yapılacak 2. sey var; 1. Dava açıp yıllarca ugraşmak 2. Arabayı hemen satıp Honda almak tekrardan geçmiş olsun | |
| |
| | #3 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008 | çıkmacılardan airbag aramaya başla bence kimse yoğurdum ekşi demez sen artık köprüyü geçtin zaten ne ayı diycek bulursun karşında ne dayı diycek
__________________ BMW E36 CABRIO |
| |
| | #4 |
| Atom Ozan Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 26 | benim clioda, tas carpti tekerin oraya ikisi birden patladi...
__________________ Est sularus oth mithas! |
| |
| | #5 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 21 | al işte olaya bak gelde ugraş şimdi...allah korumuş.....opelin hakketen bnde servislerinin kötü olduguna inandım yani....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| |
| | #6 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 | Durup dururken patlaması ilginç markalar bu airbag olayını çokdan çözdü bence güzel bir expertiz, araştırmadan geçirseniz aracı iyi olur. Gerçektende daha önce aldığı hasar ile bir alakası olabilir.
__________________ |
| |
| | #7 | |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 | Alıntı:
__________________ | |
| |
| | #8 |
| POKERAY | siz hala opelinizi satmadınızmı bende de opel astra 1.3 cdti var artık yaptığı arızaları yazmaktan sıkıldım garantisi olduğu için sesimi çıkarmıyorum garantisi bitince saatacağım
__________________ FORUMUN İMAMI |
| |
| | #9 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 | Şunuda eklemek isterim Üniversite'lerden bilir kişi raporu aldığınız taktirde onlarda raporunda durup dururken çalıştığını, diğer hasarla ilgili olmadığını söylerlerse mahkeme açabilirsin elinde raporunda olduğundan dolayı Opel ya yeni araba teklif edicek sana yada aracın ücretini
__________________ |
| |
| | #10 |
| Special Edition Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB | en azından seni sallamıyor servis açmasada hatalıyız diyebiliyorlar Hondanın airbagları ne zaman açılmamış ayrıca ? |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|