"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 22-09-2008 Şehir: Oxford Otomobil: Renault Laguna
| Misafir Plaka / Bedelsiz / Triptik
Merhaba arkadaslar Kisa bir sure sonra turkiyeye donus yapacagim, ingiltere ile cifte vatandaslik statusune sahibim. Turkiyeye donuste araba konusunda ne yapacagimi bilemiyorum, bu konuda bilgisi tecrubesi olan varsa bana tavsiyede bulunabilirse memnun olurum. Tesekkurler oxford2@gmail.com |
| | |
| | #2 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Kesin dönüş mü? Ziyaret mi?
__________________ Team VW |
| | |
| | #3 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
türk plaka araçların yurtdışına çıkarken 6 aylık 30 ytl sanırım triptik ücreti.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| ask; sari lacivert... |
emin olmamakla birlikte; kesin dönüslerde otomobilini türkiye'ye getirmek istiyorsan araba'ya 3 yas sinirlamasi koyuyorlar diye biliyorum ve terk edecegin ülkede en az 6 aylik sigortasinin olmasi gerekiyormus. bi tanidigim yapmak icin arastiriyordu ordan duymustum. ama sen kesin dönüsmü yapacaksin yoksa arabanimi getirip birakacaksin? tatillerde arabam olsun mu diyorsun onu aciklamamissin. ne yapmak istiyorsun?
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() |
| | |
| | #5 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 22-09-2008 Şehir: Oxford Otomobil: Renault Laguna
|
kesin donus. ama cifte pasaport oldugu icin teknik olarak kesin donus sayilmiyor. gezmeye geliyorum diye arabamla gelsem ne kadar kalabilir? |
| | |
| | #6 |
| Senior Member |
en fazla 6 ay kalıyo sanırım, sonra tekrar giriş-çıkış yapmak gerekir
|
| | |
| | #7 |
| Eski ama aktif olmayanÜYE Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Bursa Yaş: 28 Otomobil: Ford Ranger 4x4 XLT 07
|
Misafir plaka kullanamazsın çifte pasaport olduğu için.. Bedelsiz olayı da kesin dönüş yaptığında ancak olabiliyor.. Triptik dersen eğer yurt dışında yaşayacağım dersen olabilir gene.. Aracı getirdiniz yurt içinde 6 ay kalabilirsiniz bu süre sonunda çıkmanız lazım yoksa cezai işlem başlar.. gir çık olayı olmuyor .. aracın tekrardan bir 6 ay yurt dışında kalması lazım..
__________________ |
| | |
| | #8 | |
| Renault 19 Europa HASTASI Kayıt Tarihi: 26-12-2007 Şehir: izmir uşak Yaş: 17 Otomobil: 2005 vw volt 2.5 tdi ve 2006 clio 1.5 dci
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #9 |
| Eski ama aktif olmayanÜYE Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Bursa Yaş: 28 Otomobil: Ford Ranger 4x4 XLT 07
|
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Guest
|
3 yaş şartı arandıgını bende duymustum kesin dönüşte araç getirmek için.. giriş çıkıştada aracın belli bi süre dışarda kalması gerek .. ama 6 ay oldugunu sanmıyorum ...
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|