"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| TwilighT Kayıt Tarihi: 09-07-2005 Yaş: 29
| Mekan rehberi
İstanbul'da süper spor tarzı araçlarla rahat rahat, otopark, vale, güvenlik, yol vb.. sorunları olmadan gidilebilecek mekanları paylaşalım.
Mesajı son düzenleyen twilight : 24-08-2008 - 23:19 |
| | |
| | #2 |
| Name : Erhan |
ben tam olarak sorunu anlamadım birazda garip geldi? Otoparklı güzel bir kafemi arıyosun, yoksa arabayı kafe önüne çekiceğiniz "piyasa" bir yermi? Bebekte neredeyse her mekanın önüne araba çekiliyor, istinye parktada üst kattaki kafenin önüne çekebilirsin. |
| | |
| | #3 |
| aT_hIrsIzI™ |
ben istanbula gittiğimde bebekte takılıyorum ablam orada oturduğu için ve gözlemlerime göre lucca ve bi mekan vardı karakolun yanında kalıyor adını unuttum oralar kro işi biraz bana göre şu an bebekte bu tarz ortamı en iyi kaldırabilen midpoint ki bana yinede itici geliyor kafam allak bullak olduğu için adını unuttum bebekten çıkınca yaklaşık 1km sonra bir mekan var orasıda hoş bence ama bunların dışında bebekte nereye gitseniz yadırganmaz orası istanbul üstü bir yer, ben gözümün önünde bir sıradan arabanın bir porsche yi çizdiğini gözümle gördüm normal diyorum o yüzden
__________________ |
| | |
| | #4 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
| ...
__________________ Hayata pause ... |
| | |
| | #5 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
güzel faydalı bir konu teşekürler.
__________________ |
| | |
| | #6 |
| nuriQocca |
Lamboya binmesi biLen adam mekanını da biLir..
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: BMW 650i - Audi S4 Cabriolet
|
sorunuzu anlamadım.. eger otomobili emin ellere bırakıp hoş vakit geçirebilinecek bir yer diyorsanız, Bebek için Lucca ve Kitchenette fena degildir.. ancak yine de cookies'in dedigine katılıyorum..
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. |
| | |
| | #8 | |
| E36 black<?>white Kayıt Tarihi: 07-06-2006
| Alıntı:
__________________ Ata öyle binilmez böyle binilir. | |
| | |
| | #9 | |
| Name : Erhan | Alıntı:
| |
| | |
| | #10 |