"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2004 Yaş: 37
| Megane RS Sorularim ve Yakit
1- Cok onemli degil ama geri geri giderken frene basinca cikan ses (Bunu okumustum) 2- Koltuktan gelen gicirti (Renault klasigi) 3- Bu da cok onemli degil ama .... direksiyonu kendime cekip en alta indirince soldaki km'yi golgeliyor ama devir saati rahatlikla gorunuyor. Yani bir asimetriklik soz konusu. 4- Yakit : Cok uysal kullanmama ragmen 10.9 lt/100 km cok fazla degilmi? Sahiplerine soruyorum siz ne yaktiriyorsunuz araclariniza?
__________________ I need your boots , your clothes , and your motorcycle. |
| | |
| | #2 |
| Doctor |
hepsi olağan şeyler.1. ve 2. madde zaten hepsinde var.3 senin boyun ve sürüş pozisyonunla ilgili.ben kendime iyice çekip en tepeye alıyodum,koltuğuda en arkaya.boyum 195,herşeyi görüyordum ![]() yakıtta normal,hatta az bile 1,6 otomatik şehiriçi 11-12 arası geziyor normal kullanımda::::: 2litre ve turbo araçtanda daha azı beklenemezhayırlı olsun bu arada
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE |
| | |
| | #3 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
yakıt normal bulent abi. fren sesı 2001 meganımızda da vardı 2006 da da ... daha 15km de yınede ses yapıyor kı babam acaıp mulayım kullanır asınmamıstır daha frenler... asımetrıklıkten zıyade senın oturus pozısyonun ve boy vs den kaynaklanmasın?
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|