"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| boww.. | Re: megane rs bakalım begenecekmısınız??
baya emek war helal olsun maşallah
__________________ Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.. |
| | |
| | #12 |
| Pişman Değilim | Re: megane rs bakalım begenecekmısınız??
chip var mı araçta ?
__________________ |
| | |
| | #13 |
| theory drıver | Re: megane rs bakalım begenecekmısınız?? yok murat motor el degmemıs halde ama bız mutluyuz.kenardan kenardan kımseye bulasmadan takılıyoruz bu daha ıyı oluyo arabayı goren gencler, yanımıza gelıp bızı tahrık etmeye calısıyolar ama bız gaza gelmıyoruz(gelemıyoruz) yavas yavas takılıyoruz mıllet bır analam veremıyor bu daha zevklı.guzel bır muzık tesıstımız var zevkını cıkartıyoruz cok ekonomık bır sekılde.bu aracın bu halıyle 1 ay once cesme ye gıttım bır depo ıle 820 km yaptım ama yol boyunca klımam acık 110 yerıne gore 120, 130 gıttım ısık yanmıyordu ama otobana gırmeden mazot aldım super yanı.daha once 5.28 vardı 70 lt deposu, ızmıre gırmeden benzın alıyordum 450km de. ve bu araba herkezın ılgısını daha cok cekıyor durdugum yerde kac bg v.b sorular soruyolar ılgı gosterıyorlar boyle olunca da ınsan emegının karsılıgında ınsanların begendıgını gorunce daha mutlu oluyor.
__________________ |
| | |
| | #14 |
| MdfyM Team | Re: megane rs bakalım begenecekmısınız??
Foto olayını halletmişin Kaan
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #15 |
| theory drıver | Re: megane rs bakalım begenecekmısınız?? hallettık gıbı bır sey tan ama genede sayfayı actıgında kendılıgınden acılan buyuk resım halınde yapamadım, calısmalarımız devam edecek ınsallah bır dahakı sefere.
__________________ |
| | |
| | #16 |
| MdfyM Team | Re: megane rs bakalım begenecekmısınız??
Zaten öyle olmasını çok tercih etmiyoruz . Bırak böyle kalsın.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #17 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26
| Re: megane rs bakalım begenecekmısınız??
Maşallah, süper duruyor hakkaten.
__________________ |
| | |
| | #18 | |
| '95 | Re: megane rs bakalım begenecekmısınız?? Alıntı:
__________________ Skyline GT-R | |
| | |
| | #19 |
| Clio RS Ph-Quick Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
| Re: megane rs bakalım begenecekmısınız??
guzel arac sık da olmus kazasız belasız stıcker harıc hepsı ıyı. Bu benım fıkrım tabı kuzuya kurt postu gıydırmektense kurta kuzu postu gıydırmeyı yeglerım. Elımden gelse benım RSın yan cıtalarına DCI yapıstırırım.
|
| | |
| | #20 | |
| theory drıver | Re: megane rs bakalım begenecekmısınız?? Alıntı:
![]() bu arada yorum yapan arkadaslarada tesekkurler.
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|