"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ıssız adam | Lancia Delta 1.6 Mjet almak mantıklı mı?
Arkadaşlar yeni Lancia Delta piyasaya çıktı.Araçta, Bravo'da da kullanılan 1.4 tjet ve 1.6 Mjet (ikisi de 120 hp) motorlar kullanılmış.Tasarımı benim çok hoşuma gitti.Donanımı da oldukça iddialı.Fiat kökenli olan bu araç sizce nasıldır?Ülkemize yeni yeni giren bu markaya bu kadar para verilir mi?Yedek parça, 2.el,..vs. konusunda çok sıkıntı yaşanır mı?Bu arada servis olarak Birmot servisleri hizmet verecekmiş.Yorumlarınızı bekliyorum.Özellikle 1.6 Mjet için ![]() Lancia Lancia New Delta ![]() ![]() STANDART DONANIMLAR VE OPSİYONLAR (ARGENTO) TASARIM VE STİL Led ön farlar s Led arka lambalar s Kromajlı dış kapı kolları s Kromajlı ön ızgara s Gövde renkli tampon s Gövde rengi dış dikiz aynaları s Karartılı arka yan camlar s Yan camlar krom çerçeveleri s Krom kaplı çift egzos ucu o 16 '' hafif alaşımlı elegant jant ve 205/55 lastikler s 17 '' hafif alaşımlı elegant jant (1) ve 225/45 lastikler o 17'' hafif alaşımlı elegant jant (2) ve 225/45 lastikler o* 18'' hafif alaşımlı spor jant ve 225/40 lastikler o 16'' jant kapaklı yedek lastik (maksimum hız 80km/s) s Granluce sunroof o Bi-Colore çift renk gövde boya o Metalik veya mika boya o Sportif tasarımlı deri direksiyon simidi, vites topuzu ve el freni kolu s KONFOR VE FONKSİYONELLİK Lancia Code (Immobilizer) s Uzaktan kumandalı merkezi kilit s Follow Me Home s Elektrik kumandalı ve elektrikli katlanabilir ısıtmalı dış dikiz aynaları s Arka cam silecekleri, sürekli ve fasılalı çalışma s Sıkışma önleyicili elektrikli ön ve arka camlar s Dual drive city fonksiyonlu elektrikli direksiyon s Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon s Yol bilgisayarı ve my car sistemi s Çift bölge otomatik klima s Benova derisi ön panel s Alcantara&Deri koltuk döşemesi s Alcantara&Deri sportif koltuk döşemesi o Frau Deri Döşeme Koltuk o Frau Deri ön panel o Elektrikli ayarlanabilir ısıtmalı koltuklar o Görüş Paketi (AFS gaz şarjlı Xenon ön far + ön far teleskopik silecekler ) o Arka koltuk havalandırma kanalı s Soğutucu bölmeli ön koltuk kol dayanağı s Bardak taşıyıcı s Sürücü koltuğu bel ayarı s Yüksekliği ayarlanabilen sürücü ve yolcu koltuğu s Üç başlıklı 60/40 katlanabilen arka koltuklar s Kaydırılabilen ve sırt açısı ayarlanabilen şezlong arka koltuklar s Kayak taşıma bölmeli arka koltuk kol dayanağı s Direksiyondan kumandalı Selectronic vites s** Park sensörü o Magic box bagaj arka bölmesi o Tekno Paket (Yağmur sensörü + Işık Sensörü + Cruise Control + Electromicro İç Dikiz Aynası ) o Dizel partikül filtresi o GÜVENLİK ABS+EBD (Elektronik fren güç dağılımı) s ESP (Elektronik stabilite programı) s ASR (Otomatik çekiş kontrol) s Hill holder ( Yokuş yukarı kalkış desteği) s HBA (Panik fren destek sistemi) s TTC (Tork tansfer kontrolü) s LTF (Doğrusallaştırıcı tork geri beslemesi) s Sürücü ve yolcu hava yastığı s Ön yan hava yastığı s Tavan hava yastığı s Sürücü diz hava yastığı o My car sisteminde yolcu ön hava yastığı devre dışı bırakma sistemi s Aktif ön başlıklar s Arkada öngergili emniyet kemerleri s Aktif gergili ön emniyet kemerleri ve yük sınırlayıcı s 3 noktadan bağlantılı Isofix s Viraj içini aydınlatan otomatik ön sis farları s Şerit değiştirme ikaz sistemi o*** Lastik basınç kontrol sistemi o Alarm o SES SİSTEMİ Radyo-CD + MP3 Çalar s Direksiyondan Kumandalı Müzik sistemi s HI-FI Paketi (Bose ses sistemi + Dual antenli radyo CD) o Blue&me : Direksiyonda kumandalı bluetooth teknolojisi handsfree konrolleri,USP portlu MP3 çalar ve SMS okuyucu o Navigatör o s: standart o: opsiyonel * 1.9 mjt 190 hp 'de standarttır * Otomatik versiyonlarda standarttır ** Tekno paket ile birlikte alınmalıdır Fiyatlar Model Eylül Ayı Anahtar Teslim Fiyatı DELTA 1.4 T 120 HP 23.650 € + 681 YTL DELTA 1.4 T 150 HP 24.650 € + 681 YTL DELTA 1.6 MJT 120 HP 25.950 € + 681 YTL DELTA 1.6 MJT 120 HP MTA 27.450 € + 681 YTL DELTA 1.9 MJT 190 HP 36.350 € + 1.175 YTL Mesajı son düzenleyen gatar : 16-09-2008 - 19:52 |
| | |
| | #2 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
Beyler,konu çiftlenmiş gene..
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #3 |
| ıssız adam |
Aynı anda açımışız.Tesadüfün bu kadarı ![]() Neyse başlığı değiştirdim.Farklı bi konuymuş gibi olsun bari Mesajı son düzenleyen gatar : 16-09-2008 - 19:53 |
| | |
| | #4 |
| X5 3.0sd |
mantıksız..
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #5 |
| Eski Member |
Maybach hb sanki
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Senior Member |
bağdat caddesindeki bayisinde inceledim bu aracı ciddi manada aşırı güzel çekici ve alımlı bayada heybetli.. beyaz siyah 2 renk seçimi ile inanılmaz oluyor harika bence.. motorlarıda bildiğiniz fiat motoru hepsi güzel lakin 1.9 190 hp lik dizel motor çok iddaalı 0-100:7.9 sn son sürat:222 km/h ortalam 5.7 lt bla bla.. bu fiyatla alınırmı derseniz fiyatı normal bence gayette normal ama lancia markası düşünüdürür sadece o kadar.. |
| | |
| | #7 | |
| UNDERGROUND | Alıntı:
Ve tüketimde bu civardaydı..
| |
| | |
| | #8 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
1,9 190 bg cok deli bi rakam fiat için baravoda olursa bu motor felaket olur konuya gelirsek bu arabaya 5 para vermem
__________________ |
| | |
| | #9 | |
| Senior Member | Alıntı:
![]() bmw ile lancia yı bir tutmazdım ben şahsen madem tuttun açıklayayım bari; lancia bu veriler ile kesinlikle başarılıdır reel den bahsetmiyorum kağıt üstünde ilk izlenime göre kesinlikle başarılıdır bmw deki şu an güncel olan 177 hp lik motor un 0-100 ü: 7.9 sn dir yakıt tüketimide 5.5 lt ortlamadır lanciadaki motorunda 0-100 ü 7.9 sn dir ve ortalama tüketimi 5.7 lt verilerin yakın olması lancia nın motorunun kağıt üstünde çok başarılı ve iddalı olduğunun kanıtıdır çünkü bahsini ettğin 320 d deki 2.0 d motor bence bu kategorideki referans ve en iyi motordur buna nerdeyse yakın bi motor yapan birinin başarlı veya iddalı olmadığı yönünde açıklama yapman garip hemde çok garip iddasız ve başarılı değil demen için tek bi nedenin dahi yok kusura bakma.. bu arada 320 d 163 hp lik motorun 0-100 ü: 8.3 sn dir .. 7.9 sn ile yakın falan değildir.. | |
| | |
| | #10 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
Al kullan,bence parça ve mekanik bakım konusunda sıkıntı çekileceğini zannetmiyorum büyük ihtimal kasayı kaldır bravodan çokda farklı değil bu araçlar yani ha fiat...,ha lacia....Dediğim gibi al kullan,ama satma yoksa üzülürsün,en azından şimdilik...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|