"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-03-2008
| Koltuğa Komple Baklava Şurubu Döküldü Nasıl Temizlenir?
Merhaba acemice bir soru fakat zor bir durum inanın. Bugun arabanın arka koltuguna baklavanın tatlı şurubu döküldü. Araya sızdı baya buyuk bır alan komple gitti. Oto yıkamaya goturdum adam sildi guya ama sımdı eve geldım bı elledım yapış yapış arka kolduk. Nasıl Temizleyeceğim bilgisi olan varmıdır?
|
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
koltuğu sök üstündeki kumaşı ayır soğuk suda yıka güzelce içindeki süngerli kısmıda oto yıkamacıda tazikli suyla yıkat sonra sıcak bi yere koy kurusun die ondan sonra topla tekrar |
| | |
| | #3 |
|
Ustundekı kumaş koltuktan ayrılırmı ? Kılıf degıl hocam koltukla butun bu?
|
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
orjinal döşemede kılıf gibi en azından benim bugüne kadar sahip olduğum kumaş koltuklu arabalarda hep öyleydi gerçi deri olanlarda öyle bi koltuğu yerinden sök ondan sonra kumaş sökülücek gibi duruyosa girişirsin durmuyosa bi döşemeciye git o söker |
| | |
| | #5 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
hiç olmadı kılıf al yapışkanlıgını alırsın...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #6 |
|
Başlıcam Baklavayada şurubada ya bırdaha .ah alırım arabaya öyle şeyler. Tav oldum canım sıkıldı gunduz gunduz.
|
| | |
| | #7 |
| toyota varsa sorun yok |
hiç canını sıkma en kolay yolu sonax ziebart tarzı yerlerde temizlerler tuzlu gelir küçük biryer için değmez diyosanda bi kovaya sıcak su koy bildiğimiz limonlu prille köpürt ve süngerle iyice sil sonra da bir bezi defalarca ıslatıp iyice sıkarak o bölgeyi sil ki pril açık renkli iz bırakmasın (temizleyeceği için orası diğer bölgelere göre daha açık olur) ama mutlaka sıcak suyla yapki şerbet yapış yapıştır başka türlü gitmez kolay gelsin takma kafana
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
arka koltuk sökülüyorsa söküp evine götür mis gibi yıka ![]() zeytinyağlı salçalı yemek suyu dökülmştü .. aldım eve geldim mis gibi yıkadım benden temiz oldu ![]() olmuyorsa sıcak sulu bezle silmek lazım şeker yumşamalı. soğuk olmaz kosla oxi falan bref vs ne bulursan kullanabilirsin
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
sende bi araba aldın başına gelmedik kalmadı valla geçmiş olsun.o minderi 1 yada 2 civata tutuyo.sök evde temizle.çıkar.
|
| | |
| | #10 |
|
ya koltukların üstündeki kumaş sökülebiliyo ben cliomda söktürüp çamaşır makinasında yıkayıp geri taktırmıştım 3 gün yumoş kokmuştu mis gibi arabamın içi gerçi döşemenin rengi çok az solmuştu ama en azından temizdi |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|