"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 |
| The Boss Kayıt Tarihi: 19-03-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: 04' Citroen Berlingo 1.9D Combi
Blog Kayıtları: 1 |
206 sedan konusunda maksat üretim olsunda ne olursa olsun keşke zamanında 206 ve 206 sedan üretimlerini bize verselerdi...
__________________ http://www.modifiyem.com/forum/f179/...llikler-96113/ |
| | |
| | #102 |
| Member | Tabriz Auto Expo 2008
Selamlar Burada universiteler basladigi icin,biraz gecikmeyle yazilari koyacagam. Dun Tabriz Auto Expo 2008 deydim,ve cektigim resimlerin bazilarini buraya koyiyorum,ama ondan once kac seti hatirlatmak isterim: 1- digital kameram bozuldogu icin bu resimleri cep telefonuyla cektim (N73),ayrica fuarin cok kalabalik oldogundan rahatca resim cekemedim ve cogu resimler iyi cikmadi! 2- Irandaki araba fuarlari,diger ulkeler kadar renkli (marka ve model cesitliligi) olmaz,nedeni irana giren arabalara agir vergiler konuliyor,siz irana bir araba getirmek isterseniz 120 % civarinda verigi alinir,bazi sirketler iran sanaii ve maden bakanligindan izin aldiktan sonar bazi modelleri cok sayida iranda getiriyorlar (BMW – Honda – Toyota – Lexus ve…) Ona gore iranda yapilan Araba fuarlarinda daha cok yokardaki markalari gore bilirsiniz ve yeni marka ve modeler burada goremez yada cok az gorursunuz! 3-tabriz araba fuari iranin 3. araba fuari (mashhad ve Tehran`dan sonara),ayrica bu yil Saipa Co. ve Pars khodro (saipanin yan fabrikasi) fuara katilmadilar! (gecen yil da IKCO katilmadi) Bu yil 3 yeni model mashhad ve 2 yeni model tabriz`de tanitildi. Ilk Once Iran Khodro standindan (buyuk bir salok IKCO ayitti!) resimleri koyiyorum: Samand Janbazan (engellilere ozel Samand): Mashhad fuarinda tanitild,yilda 20.000 adet uretilecek.gaz ve fren direksiyonun yaninda (malesef kapi ve jamlar kapaliydi!!!!) ![]() Samand Roa otomatik clutch: Sanirim bu araba da engellilere gore conki ben bir fark gormedim! ![]() APCO - Peugeot 206 6.tip Option: fiyat: 23.500 $ ![]() Apco - Samand Sayana: Tabriz`de tanitilan yeni model samand - samandin optional modeli (ic donanim deri) - Sun roof ve... iceri ve disi gayet iyiydi! ![]() ![]() ![]() Peugeot 407: Iran khodro tarafindan irana getiriliyor(dolayisiyla az vergi konulacak),talep cok olursa IKCO uretilecek! Model:2009 Uretici ulke:Fransa ![]() ![]() Suzuki - Grand Vitara: Iran Khodro tarafindan uretilen Grand vitara ![]() ![]() Peugeot ROA - Yilin ROA`si: IKCO tarafindan Tabriz`de tanitilan diger araba ![]()
__________________ [Kurallara Aykırı İmza Boyutu] Tıklayın Mesajı son düzenleyen Shary : 12-10-2008 - 14:54 |
| | |
| | #103 |
| Farkımız Olmalı ! |
savanadaki jant opsiyonel deme bana abi
__________________ ![]() 135 Hp Desem İnanma Artık 1.4Bar 160 Hp![]() |
| | |
| | #105 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
en son araba arkadan 405 e benziyo...bide özürlü modeli olanın direksiyonu bildiğin eski modellerinki ama hoş arabalar tebrik etmek lazım.üretmek herşey demek.
|
| | |
| | #106 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
en cok takdir ettigim fabrikanın genel mudurunun onluk ile gezmesi.
|
| | |
| | #107 |
| Farkımız Olmalı ! |
benime en cok tatktir ettigim sayananın opsiyonel jantı
__________________ ![]() 135 Hp Desem İnanma Artık 1.4Bar 160 Hp![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|