"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #521 | |
| Senior Member | Re: İnternetten Satılıklar... Alıntı: | |
| | |
| | #522 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007
| Re: İnternetten Satılıklar... |
| | |
| | #523 |
| nuriQocca | Re: İnternetten Satılıklar...
voLvo harikuLade.. benimsediğim modifiye anLayışı budur..oLay budur..saygı iLe eğiLiyorum..
__________________ |
| | |
| | #524 |
| Keptın | Re: İnternetten Satılıklar... |
| | |
| | #525 | |
| Senior Member | Re: İnternetten Satılıklar... Alıntı: | |
| | |
| | #526 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: İnternetten Satılıklar...
s 60 r süpermiş gerçekten
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #527 |
| Keptın | Re: İnternetten Satılıklar...
S60R ı herkes çok beğendi anlaşılan ![]() buyrun o halde ![]() ![]() ![]() ***resimleri büyük görmek için adres çubuğundan .th yi siliniz. |
| | |
| | #528 | |
| nuriQocca | Re: İnternetten Satılıklar... Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #529 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
| Re: İnternetten Satılıklar...
beyler selam, bu çok beğenilen Volvo S60R benim sevdiğim bir arkadaşımın arabası. gerçekten anlatıldığı kadar temiz ve titiz kullanılmıştır ve üstündeki aksesuarları sonradan almaya kalksanız çok daha pahalı tutar. hepsi markadır. binip test de etmişliğim de var, güzel de yürüyor araba. eğer bu tip bir araba düşünen varsa, bu arabayı değerlendirmesini ve İlke'yi bir aramasını tavsiye ederim. Müzik ve görüntü sistemini almasanız da olur. bence o kadarı da eksik olsun. Ciddi alıcı olursanız bir miktar indirim de yapacaktır mutlaka size.
__________________ RICA Tuning |
| | |
| | #530 | |
| Keptın | Re: İnternetten Satılıklar... Alıntı:
Serdar selam. geçenlerde Bizimkent'te oto yıkamada karşılaştım. İlke Bey de uzun boylu uzun siyah saçlı ve sakallı biri galiba elinde bez ile yıkamacıların peşinde koşturuyordu. acayip titiz bir adam olduğu belli valla.
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ınternetten, satılıklar |
| Konu Seçenekleri | |
|
|