"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #3131 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| kazası yoksa harikulade
__________________ |
| | |
| | #3132 |
| Member Kayıt Tarihi: 17-05-2004 Yaş: 28
| Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası bir arkadaşım bundan almayı düşünüyor, değişeni boyası falan yokmuş, ne dersiniz? |
| | |
| | #3133 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-12-2005 Şehir: Afyonkarahisar Yaş: 27 Otomobil: 08 Passat Tsi, 08 Astra cdti sedan
|
çok para deriz
|
| | |
| | #3134 |
| crazy tuning |
__________________ |
| | |
| | #3135 | |
| ZugoR | Alıntı:
__________________ www.otvyehayir.com | |
| | |
| | #3136 |
| aT_hIrsIzI™ |
jantlar çok iyi olmuş yaw Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası
__________________ |
| | |
| | #3137 | |
| BOORİS | Alıntı:
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın | |
| | |
| | #3138 | |
| Projektör Kayıt Tarihi: 21-05-2008 Şehir: Bursa Otomobil: 1.4 Clio Hb
| Alıntı:
Neyse arabayı fazla övdüm bizimki 1.4 ve gayet seri o 1.8 ise çok daha seri olacaktır.Araç görünüş olarkata zaten spor uzaktan saxo ve 106 ile karıştırılıyor çoğu zaman. Fiyata gelince bence uygun çünkü bizim arabaya şu an 10.500 teklif ediyorlar artık gerisi size kalmış ben araba hakkındaki fikirlerimi söyledim.Arabaya aşığım diye bilirim seneye ehliyetimi alıcam ve babama o zamana kadar satmaması için baskı yapıyorum. Artık hayırlısı olsun.Güvendiğiniz bir yere baktırıp alabilirsiniz bence güzel. | |
| | |
| | #3139 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
puahahhahahahahaha süper bi ilan Dikkat bu bir Kerpeten ilanıdır Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası
__________________ ![]() Mapped by StLegaL |
| | |
| | #3140 | |
| Öss 2009 | Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ınternetten, satılıklar |
| Konu Seçenekleri | |
|