"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 16-03-2006 Şehir: İzmir | Re: İnternetten Satılıklar... Alıntı:
yok abi yakından görmeniz lazım... | |
| | |
| | #22 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra | Re: İnternetten Satılıklar...
ben o corvette in daha önceki body kitinide biliyorum renkler ve zevkler tartışılmaz ama o body kitinin önüde cok kötüydü..
|
| | |
| | #23 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 16-03-2006 Şehir: İzmir | Re: İnternetten Satılıklar... Alıntı:
buda yeni bi ilan: http://arabam.milliyet.com.tr/ikinci...spx?sid=970821 motor hacmi ve beygir gücü c6'lara ait deil.ama buraya böyle bişeyler karalamışlar...şimdi katalogada baktım chevroletin gamında 5400 cc olupta 360 bg. güç veren bi motorda yok | |
| | |
| | #24 |
| Lambo-Power Kayıt Tarihi: 02-02-2007 Yaş: 27 | Re: İnternetten Satılıklar... Mesajı son düzenleyen scorpio19 : 16-04-2007 - 01:12. |
| | |
| | #25 |
| nuriQocca | Re: İnternetten Satılıklar...
__________________ design by ® |
| | |
| | #26 |
| aT_hIrsIzI™ | Re: İnternetten Satılıklar...
eski corvette in bodysi güzelmiş aslında değişik olmuş ama bagaj+iç berbat... o punto ne öyle ya 54 demiş deli herhalde modifiye edip kar edebileceğini sandı satarken ![]()
__________________ |
| | |
| | #27 | |
| superintendent Kayıt Tarihi: 07-05-2004 | Re: İnternetten Satılıklar... Alıntı:
alıp salona koymak lazım o koltukları | |
| | |
| | #28 | |
| MdfyM Team | Re: İnternetten Satılıklar... Alıntı:
![]() Bu arada satıcıların çoğu araçlarının teknik özelliklerini bilmiyorlar, o yüzden abuk subuk motor hacmi ve gücü değerleri yazılıyor, boşverin siz onları. | |
| | |
| | #29 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON | Re: İnternetten Satılıklar...
arkadaşlar daha binicisine ilanlar bulsanız...
__________________ ![]() |
| | |
| | #30 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON | Re: İnternetten Satılıklar...
__________________ ![]() |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ınternetten, satılıklar |
| Konu Seçenekleri | |
|
|