"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #2591 | |
| Name : Erhan | Alıntı:
| |
| | |
| | #2592 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
| Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası 355 BEYGİR SEAT LEON CUPRA R 1.8T Araç TÜRKİYE'de tektir. Özenle modifiye edilmiştir. Bütün parçalar AVRUPA'dan KİT ler halinde getirildi ve başarılı bir şekilde modifiye edildi. Modifiyelerden sonra araç 355 beygir güce ulaştı. Ayrıca araç TR TUNİNG dergisinde boy göstermiştir. Araç tam bir turbo canavarı ve hız makinasıdır. Mükemmel bir ses sistemine sahip bu araç sizi rahatlıkla sağır edebilir. Pionner 6600 DVD sistemi ve koltuk kafalıklarında ekranlar mevcuttur. Aracı sadece aile baskısı yüzünden satıyorum. Araç Türkiye'de tektir ve ADANA'nın en hızlı arabasıdır.Aracın gücüne tanık olmak isteyenler videomuzu mutlaka izlesinler.
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| | #2593 |
| Name : Erhan |
yurtdışından o kadar parça getireceğine bir jant alsaymış daha güzel dururmuş.
|
| | |
| | #2594 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
|
görsel açıdan pek de güzel durmadığını kabul ediyorum, jantları da güzel değil ona da katılıyorum, ancak kaput altına yapılan modifiyeler benim gözümde en saygıdeğeridir her zaman. ciddi para harcanmış ve gerçek bir performans modifiyesi yapılmış. süslü değil ama en azından gazladığın zaman gidiyordur bu araba. sadece bir hava filtresi ve bir egzost takıp motorda başka bir şeye ellemeden paso arabanın dışını süsleyen ve allayıp pullayıp acaip modifiye ettik diye dergiye çıkan şaklabanlardan iyidir.
__________________ RICA Tuning |
| | |
| | #2595 | |
| Name : Erhan | Alıntı:
Bodykit falan yapsım demiyorum zaten şık bir alet ama 18" superturismo falan yakışmazmıydı?
| |
| | |
| | #2596 | |
| Senior Member | Alıntı:
Araç Cupra değil top sport, ayrıca Adana'nın en hızlı aracı? Son olarakta aracın pertten toplandığını belirtmeyi unutmuş sanrım arkadaş.
| |
| | |
| | #2597 |
| aT_hIrsIzI™ |
adananın en iyi yürüyen aracı olması için önünde bir type-r engeli var diye biliyorum
__________________ |
| | |
| | #2598 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
| Hemde turbo ve 9000 i deviren bir type-r...Diğer bir çok tr de tek ilanı gibi,buda biraz para harcadımı tek olduğunu zannedenlerden..
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #2599 |
| Emrah Şenel |
type r şu an klasmanın en iyisi. hatta f430 ile yürüyeceklerdi bir ara. adananın en hızlısı iddalı olmuş ama bence orda demek istediği adananın en hızlı leonu... arabada pertten toplanacak kadar kötü değil.aşırı büyük kazası yok bu arabanın. bence fiyat makul, motor modifiyesi süper olmuş. Videoda 280 yapıyordu. dışarda çok gördüm. iyi kükrüyor
__________________ forever karakedi 205 ![]() |
| | |
| | #2600 |
| aT_hIrsIzI™ |
__________________ Mesajı son düzenleyen egeayd : 23-07-2008 - 19:22 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ınternetten, satılıklar |
| Konu Seçenekleri | |
|